Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2025

Οι απονομές του 8ου τουρνουά του Α.Ο. Θήρας «Νομίκεια 2021»

Συντάκτης: ΔΚ
Η αυλαία του επιτυχημένου 8ου τουρνουά του Α.Ο. Θήρας «Νομίκεια» έπεσε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με την καθιερωμένη τελετή απονομών των μεταλλίων και των ατομικών διακρίσεων των κορυφαίων αθλητριών της διοργάνωσης ανά θέση.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν στο φετινό τουρνουά είχε φτάσει για την ομάδα του Α.Ο. Θήρας, που μετά το 2017, πανηγύρισε τον 2ο τίτλο στην ιστορία του κορυφαίου θεσμού αγώνων προετοιμασίας του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, που από φέτος είχε διεθνή χαρακτήρα.

Ο Αντ/ρχης Κυκλάδων & Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Γιώργος Λεονταρίτης, παρέδωσε τα μετάλλια στην αρχηγό , Μαριαλένα Αρτακιανού, που αφού τα μοίρασε στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις συναθλήτριες της, παρέλαβε την κούπα της πρωταθλήτριας του τουρνουά, από τα χέρια του κ. Λεονταρίτη και του βασικού χορηγού του Α.Ο. Θήρας, κ. Σπύρου Πατηνιώτη, για να ακολουθήσει η άρση του τροπαίου από την ομάδα.

Αναλυτικά τα μετάλλια και οι απονομές

2η Θέση: Τα μετάλλια στην ουγγρική Βάσας παρέδωσε στην αρχηγό Κιραλι Τάλας ο κ. Σπύρος Πατηνιώτης.
3η Θέση: Τα μετάλλια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, παρέδωσε στην αρχηγό Λίτσα Μερτέκη ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Λούλας & Ευάγγελου Νομικού», Γουλιέλμος Μπάικας.
4η θέση: : Τα μετάλλια στην κυπριακή ομάδα του Property Gallery Aπόλλωνα Λεμεσού, παρέδωσε στην αρχηγό Άντρι Ιορδάνου, ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Βασίλης Αλαφούζος.
MVP: Το βραβείο στην πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά, την Καναδή ακραία του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς παρέδωσε ο Έπαρχος Θήρας, Χαράλαμπος Δαρζέντας.
Καλύτερη Ακραία/Best Outside Hitter: : Το βραβείο στην κορυφαία ακραία του τουρνουά, την Καναδή άσο του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς παρέδωσε ο εκ των βασικών χορηγών του Α.Ο. Θήρας και εκπρόσωπος των ιδιοκτητών του εστιατορίου “Character”, Γιώργος Νομικός.
Καλύτερη Πασαδόρος/Best Setter: Το βραβείο στην κορυφαία πασαδόρο του τουρνουά, την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου του Α.Ο. Θήρας παρέδωσε ο κ. Μανώλης Ορφανός, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θήρας.
Καλύτερη Διαγώνιος/Best Opposite: Το βραβείο στην κορυφαία διαγώνιο του τουρνουά, την Αμερικανίδα διεθνή του Α.Ο. Θήρας, Αλεξάντρα Χόλστον,  παρέδωσε ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Γιώργος Δαρζέντας.
Καλύτερη Κεντρική/Best Middle Blocker: Το βραβείο στην κορυφαία μπλοκέρ του τουρνουά, την Αζέρα κεντρική της ουγγρικής Βάσας, Αϊσάν Αμπντουλαζίμοβα παρέδωσε ο εκ των βασικών χορηγών του Α.Ο Θήρας και ιδιοκτήτης του Hondos Center Σαντορίνης, κ. Διονύσης Ζαχαρόπουλος.
Καλύτερο Libero/Best Libero: Το βραβείο στην κορυφαία λίμπερο του τουρνουά, την αρχηγό Μαριαλένα Αρτακιανού, παρέδωσε ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης.
Τέλος δόθηκε τιμητική πλακέτα στην αποκάλυψη του τουρνουά, την 16χρονη πασαδόρο του Π.Α.Ο.Κ., Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, από τον αντιπρόεδρο του Α.Ο. Θήρας, κ. Ανδρέα Πατηνιώτη.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Για 4η φορά φέτος δύο άσοι του Α.Ο Θήρας φιγουράρουν την ίδια αγωνιστική στην «Best Team» της Volley League γυναικών
Α.Ο. Θήρας: “Προτεραιότητα η ασφάλεια. Συνεχίζουμε με δύναμη και ενότητα”
Εντυπωσιακός απόψε Α.Ο. Θήρας θριάμβευσε 3-0 σετ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, 2η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα
Το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του σε λίγα 24ωρα δίνει αύριο στις 19.15 στο Μετς ο Α.Ο. Θήρας έναντι του Παναθηναϊκού
Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Θήρας στο νοκ άουτ αγώνα για το final-4 στις 26/2 στο κλειστό της Σαντορίνης
Παναθηναικός - Α.Ο. Θήρας ο σημαντικός αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών στις 2/2
Μεγάλη πρόκριση του Α.Ο. Θήρας που τον στέλνει για 11η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας
Στη μάχη της διάκρισης του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ρίχνεται απόψε 29/1 στις 20.00 ο Α.Ο. Θήρας!
Τη 2η νίκη σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Μίλωνα πανηγύρισε με 3-0 σετ ο Α.Ο. Θήρας
Συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις και στο νικηφόρο του σερί φιλοδοξεί να δώσει σήμερα στο «σπίτι» του ο Α.Ο. Θήρας.
Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης και κορυφαία ακραία της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας Τζένιφερ Μόσερ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, σε μια ζεστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο “De Sol”
Σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζει τον Μίλωνα στο κλειστό της Σαντορίνης
Με μία πειστική και «ψυχωμένη» εμφάνιση ο Α.Ο. Θήρας πανηγύρισε στη Βούλα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για το 2025
Α.Ο. Θήρας: Είμαστε περήφανοι για τη νεανική ομάδα μας, κι είμαστε πάντα δίπλα σας!
Hondos_KE
Ελευθερία και Νικόλας κομμωτήριο
Volcano TV
© 2025 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.