Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας του Α.Ο. Θήρας 2021-2022

Συντάκτης: ΔΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για την νέα αγωνιστική σεζόν του Α.Ο. Θήρας άρχισε…. Μίας σεζόν που έχει ξεχωριστή σημασία για το σύλλογό μας, καθώς το 2022 συμπληρώνονται 10 χρόνια ζωής από την ίδρυσή της αγαπημένης ομάδας του νησιού μας!

Η διοίκηση της δευτεραθλήτριας Ελλάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 θα βρίσκονται στη διάθεση των μελών και του φίλαθλου κοινού τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volley League γυναικών 2021-2022.
 

Έως τέλη Αυγούστου οι ανανεώσεις

Εξάλλου από την Δευτέρα 23 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα, κατά προτεραιότητα, να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2020-21, στην προνομιακή τιμή των 120 ευρώ.

Τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με πρωταρχικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, οι φίλοι της ομάδας, που σε αυτή τη σχέση… διαρκείας κατέχουν ξεχωριστή θέση στην «καρδιά» του Α.Ο. Θήρας, θα μπορούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ έπειτα από 17 μήνες να πάρουν με απόλυτη ασφάλεια τη θέση τους στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.-Καρτεράδος.

 

Για να απολαύσουμε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλες τις φετινές διοργανώσεις και να χειροκροτήσουμε παλιά και νέα «αστέρια» του Α.Ο. Θήρας κόντρα στις κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, ζώντας απίστευτες συγκινήσεις, στο κυνήγι νέων σπουδαίων επιτυχιών και διακρίσεων.

Με την προμήθεια οποιουδήποτε εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλοι του Α.Ο. Θήρας, πέρα από την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, έχουν την ευκαιρία να συνδράμουν και στην τεράστια προσπάθεια του συλλόγου μας για ανάπτυξη του αθλήματος και έλευση περισσότερων παιδιών στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Θήρας 2021-2022 είναι χωρισμένα σε VIP & Απλά, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.