Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026

Στο πλευρό της Εθνικής και της «Αρτάνας» ο Α.Ο. Θήρας!

Συντάκτης: ΔΚ
Σε ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Θήρας αναφέρει τα ακόλουθα. 

Σε ένα ακόμη σημαντικό διεθνές ραντεβού του αθλήματος η Εθνική δεν ήταν μόνη της. Στους αγώνες του β’ ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών της Βουλγαρίας,  φίλοι της «γαλανόλευκης» βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κολοντρόμ» της Φιλιππούπολης και μαζί με τη στήριξη στην ελληνική ομάδα έκαναν με τις φωνές, τα απλωμένα πανό και τις σημαίες τους αισθητή την παρουσία τους.

Μεταξύ των λιγοστών Ελλήνων φιλάθλων, δίπλα σε όλο το ταξίδι της ομάδας  μας βρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΑΟ Θήρας, που εντός των αγωνιστικών γραμμών του γηπέδου  εκπροσωπήθηκε από τη διεθνή μας λίμπερο, Μαριαλένα Αρτακιανού και στην εξέδρα, από τον πρόεδρο Γιώργο Σκοπελίτη, τον αντιπρόεδρο Ανδρέα Πατηνιώτη, το στατιστικολόγο Γιώργο Μυλωνά, την υπεύθυνη Τύπου, Σπυριδούλα Σιγάλα και τους  φίλους της ομάδας Σκοπελίτη Μάριο, Ελένη Πατηνιώτη, Μαρία Πατηνιώτη, Γεωργία Πατηνιώτη.

Η παρέα από τη Σαντορίνη ξεκίνησαν από τις Κυκλάδες, έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα για να φωνάξουν υπέρ της «γαλανόλευκης» και να ενισχύσουν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των διεθνών μας, για την πρόκριση.

Μάλιστα  στη Φιλιππούπολη συνάντησαν και μία πρώην «Σαντορινιά» άσο, την Βουλγάρα πρωταθλήτρια Ράντι Τένεβα, με την οποία είχαν εγκάρδιες συνομιλίες, τόσο στην ελληνική κερκίδα, όσο και έξω από το γήπεδο, όπου θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από την θητεία της Τένεβα στην ομάδα, αλλά και την ζωή στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Το ταξίδι για την Εθνική μας, αλλά και τους εκδρομείς της Σαντορίνης τέλειωσε πρόωρα και μπορεί η «γεύση», που άφησε στο τέλος ο πρόωρος αποκλεισμός της ελληνικής ομάδας να μην είναι η γλυκιά, ωστόσο ο «έρωτας» των ανθρώπων της Σαντορίνης για το βόλεϊ, είναι μεγάλος, όπως και το μέλλον αυτής της «φουρνιάς» της Εθνικής, που ασφαλώς, παρά τη δυσκολία του ομίλου, είχε την ευκαιρία να φτάσει ακόμη ψηλότερα.
Αυτό όμως είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός και όλοι μας θα πρέπει να στηρίξουμε την Εθνική μας ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη φάση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τις διεθνείς μας για το επόμενο μεγάλο «ταξίδι» της «γαλανόλευκης».

 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Α.Ο. ΘΗΡΑΣ | Κ16 – Απολογισμός αγώνων στη Νάξο
Κ16: Αναχώρηση για το Πρωτάθλημα Ζ’ Περιφέρειας – Δύο αγώνες στη Νάξο
Vintage Γυναικών Πάρου – Γυναίκες Θήρας, σε έναν ξεχωριστό αγώνα στη Σαντορίνη, αυριο στις 17.30
Α.Ο. Θήρας: Με Ψυχή Νησιού, στην Κορυφή των Ονείρων!
Στην 7η του παρουσία σε ημιτελικούς ο Α.Ο. Θήρας δεν κατάφερε να προκριθεί για 2η φορά στην ιστορία του σε τελικούς της Volley League
Τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής σεζόν, ελπίζουμε μέχρι τον επόμενο, δίνει σήμερα στη Σαντορίνη ο Α.Ο. Θήρας και σας θέλει ΟΛΟΥΣ στο πλευρό του!
Α.Ο. Θήρας: Η πρώτη μάχη δεν μας έδωσε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται
O Α.Ο. Θήρας δεν κατάφερε να «μπει με το δεξί» στην πρεμιέρα των ημιτελικών της Volley League γυναικών
Χωρίς άγχος, με όπλο την ψυχολογία απόψε το πρώτο βήμα του τελικού (ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ 21.30 ΠΑΟ - Α.Ο. Θήρας)
Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας
Στη Νάξο για τον ημιτελικό η ομάδα Κ18 του Α.Ο. Θήρας
Στα ημιτελικά της Volley League γυναικών προκρίθηκε πανηγυρικά για 7η φορά στην ιστορία του ο Α.Ο. Θήρας!
Έτοιμος για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος είναι ο Α.Ο. Θήρας που αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΠΠΟΣ
Αθλητικός Όμιλος Θήρας: Κάλεσμα στον κόσμο για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 1/4 στις 19:00
Ο Α.Ο. Θηρας αν και προηγήθηκε 1-0 δεν κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος
Hondos_KE
Volcano TV
© 2026 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.