Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2025

Την 3η θέση στην κανονική περίοδο της Volley League με συνολικά 50 βαθμούς και 17 νίκες σε 22 αγώνες κατέλαβε ο Α.Ο. Θήρας

Την 3η θέση στην κανονική περίοδο της Volley League με συνολικά 50 βαθμούς και 17 νίκες σε 22 αγώνες κατέλαβε ο Α.Ο. Θήρας, που στα play off για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον ΑΣΠ Θέτις Βούλας.
Στο τελευταίο παιχνίδι της regular season και πρώτο έπειτα από σχεδόν δύο μήνες μπροστά στον κόσμο της Σαντορίνης που είχε το χαρακτήρα προετοιμασίας για τους δύο αντιπάλους εν όψει της συμμετοχής στο επικείμενο φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας της Κοζάνης (21-22/3), η ομάδα μας, ηττήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ με 1-3 (19-25, 25-19, 22-25, 25-14) από τον Πανιώνιο.

Στο ματς της 22ης αγωνιστικής όπου δεν αγωνίστηκε η Αμερικανίδα Τζένιφερ Μόσερ, ο κ. Φρέσκι, δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η συμπατριώτισσά της Μόσερ, η κεντρική Έλι Σρέντερ, στην παρθενική της εμφάνιση με τα «χρώματα» του Α.Ο. Θήρας και παρά την ήττα οι αθλήτριές μας κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας, που τόσο είχε λείψει σε όλους.

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι έπειτα από καιρό μπροστά στον κόσμο μας και τελευταίο της κανονικής περιόδου. Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, παλέψαμε και παίξαμε καλά απέναντι σε μια αναμφίβολα δυνατή ομάδα. Θέλαμε πολύ να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το ρυθμό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο στο τελευταίο κομμάτι του ματς, προτίμησα να δώσω χρόνο συμμέτοχης σε αθλήτριες που έχουν παίξει λιγότερο στη σεζόν, αφού με τη συνεισφορά όλων τους καθ' όλη τη χρονιά, εξασφαλίσαμε την 3η θέση. Και για τις δύο ομάδες το σημερινό ματς ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής Ματέο Φρέσκι που πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στον β’ ημιτελικό του φάιναλ φορ με τον Ολυμπιακό (21/3, 20.00) στην γιορτή του αθλήματος στην Κοζάνη.

Οι πόντοι του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 3 άσσους, 39 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλων και του Πανιωνίου προήλθαν από 12 άσσους, 49 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 1-3 (19-25, 25-19, 22-25, 14-25) σε 93'

Α.Ο. ΘΗΡΑΣ (Ματέο Φρέσκι): Μπέτσεβα 6 (5/15 επ., 1 άσσος, 38% υπ. - 15% άριστες), Μπιέρια 11 (9/25 επ., 2 μπλοκ, 31% υπ. - 6% άριστες), Μιχάλιεβιτς 10 (7/26 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Δημητριάδη 8 (7/18 επ., 1 μπλοκ), Χριστοδούλου 1 (1/2 επ.), Παπαγεωργίου 11 (6/11 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ) / Ξηντάρα (λ, 60% υπ. - 30% άριστες), Σαουλίδου (λ), Αδαμοπούλου 3 (3/4 επ., 44% υπ. - 6% άριστες), Σρέντερ 1 (1 μπλοκ), Λογαρά 2 (1/4 επ., 1 μπλοκ), Αγγελοπούλου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζει απόψε στη Μίκρα τον ΠΑΟΚ (live link)
Mini Volleyball Tournament για τις Ακαδημίες του Α.Ο. Θήρας την Κυριακή 7/12
Α. Πατηνιώτης: «Με τα παιδιά μας θα γέμιζαμε άλλο ένα ΔΑΠΠΟΣ…»
Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζοντας ενα δυνατό και αήττητο Παναθηναικο
Νίκη των Νεανίδων στην Πάρο!
Ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας για τις νεάνιδες του Α.Ο. Θήρας, έναντι του Νηρέα στην Πάρο
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ Η MΑΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Όλοι στο Γήπεδο! Το Πρώτο Μεγάλο Ντέρμπι της Χρονιάς σήμερα ΑΟ ΘΗΡΑΣ - ΠΑΟ στις 16:00 στο κλειστό!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
Η πασαδόρος του Α.Ο. Θήρας, Γιαδίρα Αντσάντε η πρώτη αθλήτρια της ομάδας μας στην καλύτερη επτάδα της φετινής Volley League
Αυτή την Κυριακή στις 16.00 ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και σας καλεί να τον στηρίξετε
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στον γιατρό Χρήστο Θέο
Μια νίκη και μια ήττα για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας στο Περιφερεικό Πρωτάθλημα
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 0-3 έναντι της ΑΕΚ πανηγύρισε αποψε ο Α.Ο. Θήρας
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και 3η στο πρωτάθλημα αναζητά σήμερα έναντι της ΑΕΚ ο Α.Ο. Θήρας
Hondos_KE
Volcano TV
© 2025 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.