Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2026

Έπειτα από αγωνιστική απραξία 2 εβδομάδων, ο ΑΟ Θήρας αντιμετώπισε τον ισχυρότερο Ολυμπιακό

Έπειτα από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων και προπονήσεις στην Αθήνα ο Α.Ο. Θήρας επέστρεψε δυναμικά στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, όπου στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, γνώρισε την ήττα με 3-0 (25-23, 25-22, 25-14) στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό. 

Η ομάδα μας με τη σκέψη της στο νησί, τον κόσμο και όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα, παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ, όπου  «κοίταξε στα μάτια» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και ασφαλώς, μαζί με το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας, άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι που θέλαμε να παίξουμε καλά σήμερα, αλλά το βασικό μας κίνητρο ήταν να παίξουμε πρώτα για το νησί μας και να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους μας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αγωνιστικά δείξαμε και σήμερα ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, κάτι που καταφέραμε έως ένα σημείο στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, ίσως και 1 ή 2 σετ. Είναι στις δυνατότητές μας το να μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο και για αυτό πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να παίζουμε μέχρι τέλους» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μας, Ματέο Φρέσκι.

Από την πλευρά της η  Μαρκέλα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε στα δύο πρώτα σετ παρά τις αναποδιές να τον πλησιάσουμε ακόμη και να πάρουμε το σετ γιατί ήμασταν πολύ κοντά. Από κει και πέρα στο 3ο σετ, είτε επειδή χάσαμε λίγο το ρυθμό μας, λίγο η ψυχολογία μας, ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματά του άρχισε να παίζει καλύτερα και δεν καταφέραμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικές. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια» τόνισε η κεντρική της ομάδας μας, η οποία αναφερόμενη στην κατάσταση με τους σεισμούς στο νησί πρόσθεσε: «Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που δεν είναι ευχάριστο. Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι ψύχραιμοι. Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο και ήρθαμε Αθήνα. Χάσαμε λίγο το ρυθμό μας αλλά προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας».

*Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 3 άσσους, 53 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων και του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 6 άσσους, 35 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 13 λάθη αντιπάλων.

Α.Ο. ΘΗΡΑΣ (Μ. Φρέσκι): Μπέτσεβα 7 (3/10 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 48% υπ. - 19% άριστες), Μιχάλιεβιτς 12 (10/33 επ., 2 άσσοι), Μόσερ 8 (7/23 επ., 1 μπλοκ, 32% υπ. - 18% άριστες), Δημητριάδη 9 (7/12 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Χριστοδούλου, Παπαγεωργίου 5 (4/7 επ., 1 μπλοκ) / Ξηντάρα (λ, 64% υπ. - 36% άριστες), Σαουλίδου (λ), Αδαμοπούλου 2 (2/4 επ.), Μπιέρια, Λογαρά 3 (2/6 επ., 1 μπλοκ), Αγγελοπούλου).
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Tον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει αύριο 14/2 στο Μετς ο Α.Ο. Θήρας
Ανδρέας Πατηνιώτης: «Δεν φτάσαμε ως εδώ για τη συμμετοχή» Για 7η φορά ο Α.Ο. Θήρας στο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας
Χριστίνα Θωμαϊδου: Δεν περίμενα ότι με το δικό μου πόντο θα πάμε στο Final-4
Έβδομη φορά στην ιστορία του ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας στο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας
Μανώλης Σκουλικάρης: Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε για να βρεθούμε σε ακόμα ένα Final-4
Με στόχο την πρόκρισή στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζει σήμερα 11/2 τον ΖΑΟΝ
Τριπλή αγωνιστική επιτυχία στη Σαντορίνη – Το μέλλον είναι εδώ για τις Κ16 & Κ18 του Α.Ο. Θήρας!
Μία σπουδαία νίκη στο κατάμεστο κλειστό της Σαντορίνης πανηγύρισε ο Α.Ο. Θήρας έναντι της ΑΕΚ
Σε ρυθμούς «ντέρμπι» επιστρέφει σήμερα ο Α.Ο. Θήρας που φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό στις 19.00
2 παιχνίδια με τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου για τις αθλήτριες των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας το Σαββατοκύριακο
Ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ζεστό, οικογενειακό κλίμα
Με όπλο την έδρα του ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται την Α.Ε.Κ το Σάββατο 7/2 στις 19.00
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την 27χρονη διεθνή Ουκρανή αθλήτρια, Γιούλια Μιρτσχουλάβα
Εύκολο έργο είχε ο Α.Ο. Θήρας στα Ιλίσια, καθώς η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 σετ του Ηλυσιακού
Μία ακόμη νίκη θα επιδιώξει σήμερα ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζοντας στο «Αντώνης Φώτσης» τον Ηλυσιακό
Hondos_KE
Volcano TV
© 2026 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.