Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Η Αθήνα είναι μια από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για τους λάτρεις του πρωινού

Για πολλούς, η εμπειρία νέων γαστρονομικών απολαύσεων είναι ένα από τα καλύτερα μέρη των ταξιδιών. Με 49,2 δισεκατομμύρια προβολές για το hashtag "πρωινό " και 43 εκατομμύρια για το "ευρωπαϊκό φαγητό "2 είναι σαφές ότι οι άνθρωποι σίγουρα δεν παραβλέπουν το πρώτο γεύμα της ημέρας. Γι'αυτό το loveholidays αποκάλυψε μια κατάταξη των 20 κορυφαίων ευρωπαϊκών πόλεων για πρωινό αναλύοντας παράγοντες που σχετίζονται με το φαγητό, όπως: 


- Αρτοποιεία
- Breakfast spots
- Καφετέριες 
- Κόστος καφέ και
- Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 
Το Λονδίνο πήρε τη πρώτη θέση με πάνω από 226 αρτοποιεία και 3589 καφετέριες πρωινού, ακολουθούμενο από τη Ρώμη, το Παρίσι και τη Γιορκ. Με το πρωινό να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας, η Αθήνα φαίνεται να ξέρει πώς να το σερβίρει γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατάταξη και συγκεκριμένα η Αθήνα βρίσκεται στην 17η θέση!

 
 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσο λαμπρές είναι αυτές οι τοποθεσίες για διακοπές σε πόλεις μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ: https://www.loveholidays.com/holidays/greece-holidays.html 


Νέα έρευνα αποκαλύπτει τις καλύτερες πόλεις στην Ευρώπη για πρωινό.
  • Με 49,2 δισεκατομμύρια προβολές για το hashtag "πρωινό" και 43 εκατομμύρια για το "ευρωπαϊκό φαγητό" στο TikTok, το loveholidays αποκαλύπτει τις καλύτερες πόλεις στην Ευρώπη για πρωινό.
  • Η κατάταξη συνυπολογίζει τον αριθμό των αρτοποιείων, των εστιατορίων πρωινού, των καφετεριών και των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Το Λονδίνο, η Ρώμη και το Παρίσι κατατάσσονται στις τρεις κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για πρωινό. 


Για πολλούς, η εμπειρία νέων γαστρονομικών απολαύσεων είναι ένα από τα καλύτερα μέρη των ταξιδιών. Με 49,2 δισεκατομμύρια προβολές για το hashtag "πρωινό " και 43 εκατομμύρια για το "ευρωπαϊκό φαγητό "2 είναι σαφές ότι οι άνθρωποι σίγουρα δεν παραβλέπουν το πρώτο γεύμα της ημέρας.
Καθώς το καλοκαρι πλησιάζει σε όλη την Ευρώπη και με όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιθυμούν να πάνε για ένα city break, το loveholidays αποκάλυψε τις καλύτερες πόλεις σε όλη την Ευρώπη για τους λάτρεις του πρωινού, βοηθώντας τους να αποφασίσουν ποιον προορισμό θα επισκεφθούν στη συνέχεια.  

 
Το Λονδίνο βρίσκεται στην πρώτη θέση ως το καλύτερο μέρος της Ευρώπης για πρωινό. Με 3.589 καφετέριες πρωινού, 1.078 καφετέριες και 226 αρτοποιεία, οι επισκέπτες της πρωτεύουσας έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για το πρωινό τους γεύμα. Κατά μέσο όρο, 27.300 άνθρωποι αναζητούν κάθε μήνα "πρωινό στο Λονδίνο". 

 
Η Ρώμη κατατάσσεται στη δεύτερη θέση, με την πόλη να διαθέτει 404 καφετέριες για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν αυθεντικό ιταλικό καφέ - μεταξύ όλων των πόλεων της κατάταξης, θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές καφέ στη Ρώμη, με αυτές να ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 1,45 ευρώ.  

 
Το Παρίσι, πασίγνωστο για τα γλυκά και τις μπαγκέτες του, βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η γαλλική πρωτεύουσα διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό αρτοποιείων, με 274 να δοκιμάσετε μαζί με 1.967 καφετέριες πρωινού και 230 καφετέριες. Δεν θα λιμοκτονήσετε ούτε για επιλογές που αξίζουν στο Instagram, καθώς πάνω από 191.000 άνθρωποι δημοσιεύουν την εμπειρία τους στο παρισινό πρωινό. Με το πρωινό να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας, η Αθήνα φαίνεται να ξέρει πώς να το σερβίρει γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατάταξη και συγκεκριμένα η Αθήνα βρίσκεται στην 17η θέση!

 
Οι 20 κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη για πρωινό:



Σχολιάζοντας την έρευνα, ο Al Murray, Chief Marketing Officer της loveholidays, λέει: 
"Πολλοί από εμάς επιλέγουμε να ταξιδέψουμε με την ελπίδα να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και να ζήσουμε αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες. Η Ευρώπη βρίσκεται τόσο βολικά στο "κατώφλι" μας που το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ανοιχτό μυαλό, λίγη ευελιξία και μια καλή αναζήτηση και μπορείτε να βρεθείτε να απολαμβάνετε ένα πρωινό με διαφορά, μετά από μια μόνο σύντομη πτήση".


 
Μεθοδολογία και πηγές:
1. Τα δεδομένα για τα hashtag προέρχονται από το TikTok.com και είναι ο αριθμός των προβολών για βίντεο με ετικέτα #breakfast.
2. Δεδομένα Hashtag που λαμβάνονται από το TikTok.com και είναι ο αριθμός των προβολών για βίντεο με ετικέτα #Europeanfood.
Για την εκστρατεία αυτή, δημιουργήθηκαν πέντε σύνολα δεδομένων. Το πρώτο κατατάσσει τις 35 μεγαλύτερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και τις 35 μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης (χωρίς τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία). Το δεύτερο κατατάσσει τις 35 μεγαλύτερες πόλεις στις ΗΠΑ. Το τρίτο κατατάσσει τις 10 μεγαλύτερες πόλεις του Μεξικού. Η τέταρτη κατατάσσει 10 από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα. Η πέμπτη κατατάσσει 10 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας. Οι πόλεις κατατάσσονται με βάση το πόσο καλές είναι για πρωινό. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήθηκαν 6 διαφορετικοί παράγοντες. Αφού συλλέχθηκαν τα δεδομένα για τους παράγοντες, οι παράγοντες κανονικοποιήθηκαν, ώστε να δοθεί σε κάθε παράγοντα μια βαθμολογία μεταξύ 0 και 1. Εάν δεν υπήρχαν διαθέσιμα δεδομένα, δόθηκε βαθμολογία 0. Οι κανονικές αξίες ήταν τότε αθροιστικά, να δώσει κάθε θέση ένα σύνολο σκορ έξω από 6. Οι θέσεις ήταν τότε κατάταξη από υψηλότερη να χαμηλότερο, βασισμένο σε τους συνολικά σκορ.  

Οι παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθοι
- Αναζήτηση Volume - The Google αναζήτηση όγκου για την περίοδο Mar 2023 - Feb 2024 για την φράση "Breakfast in X", όπου X είναι η πόλη. Η περιοχή αναζήτησης που χρησιμοποιήθηκε ήταν η χώρα της πόλης, ο φράχτης "Πρωινό στη Νέα Υόρκη" θα είναι ο συνολικός όγκος αναζήτησης στις ΗΠΑ.
- Bakeries - Ο αριθμός των αρτοποιείο σε κάθε πόλη που έχουν μια χρήστης βαθμολογία 4 αστέρια ή περισσότερο, όπως αναφέρεται στο ταξίδιadvisor.
- Breakfast Restaurants - Ο αριθμός των εστιατορίων σε κάθε πόλη που έχουν μια βαθμολογία χρήστη 4 αστέρια ή περισσότερο, και σερβίρουν πρωινό, όπως αναφέρεται στο TripAdvisor.
- Καφές & τσάι Εγκαταστάσεις - Ο αριθμός του καφέ & τσάι εγκαθιστά σε κάθε πόλη που έχουν μια αξιολόγηση χρήστη των 4 αστέρια ή περισσότερο, όπως αναφέρονται σε TripAdvisor.
- Κόστος Καφέ - Το κόστος της κανονικής καπουτσίνο σε GBP για κάθε πόλη, όπως αναφέρονται σε Numbeo.
- Social Media Posts - Ο αριθμός των θέσεων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης πάνω από την περίοδο 01/04/2023-31/03/2024, ότι αγώνα "X "AND "Breakfast", όπου X είναι η πόλη.

 
Σχετικά με το loveholidays
Η loveholidays είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου. Με αποστολή να ανοίξει τον κόσμο σε όλους, ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει στους πελάτες του απεριόριστες επιλογές, απαράμιλλη ευκολία και ανεπανάληπτη αξία.
Με πρόσβαση σε περισσότερα από 35.000 ξενοδοχεία και το 99% όλων των διαθέσιμων πτήσεων, υπάρχουν πάνω από 500 δισεκατομμύρια συνδυασμοί πακέτων διακοπών στη διάθεση των παραθεριστών. Το loveholidays υποστηρίζεται από την προστασία ATOL και προσφέρει κορυφαίους όρους τροποποίησης στον κλάδο.
www.loveholidays.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Με δύο επιχειρηματικά σχήματα συνεχίζεται ο διαγωνισμός για τη διάθεση του 20% της Αριάδνη Interconnection
Το υπουργείου Τουρισμού εργάζεται συστηματικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην Ελλάδα
Εκδήλωση απο το Υπ. Ναυτιλίας στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Πρόληψης Θαλασσίων ατυχημάτων
Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα MotivAction για δεύτερη φορά στην Ελλάδα
Θετική εξέλιξη για το Great Sea Interconnector η θέση της μεθοδολογίας εσόδου σε δημόσια διαβούλευση από τη ΡΑΑΕΥ
Ν. Μαρτάκης: Ας αφήσουμε στην άκρη τα περί δήθεν υπερτουρισμού, επειδή δεν παρακολουθούμε την ανάπτυξη με τα αναγκαία έργα
Ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή JOBmatch της ΔΥΠΑ για την άμεση διασύνδεση επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με εργαζόμενους
Κάθε 1 ευρώ από την τουριστική δραστηριότητα αυξάνει κατά 2,65 ευρώ το ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας
Το burnout των εργαζομένων μεταξύ των πιο ανησυχητικών τάσεων και στο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον
ΔΥΠΑ: Νέα εποχή στην εύρεση εργασίας με το «jobmatch» στο κινητό
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ακαθάριστα οικόπεδα, προβλέπει πρόστιμα, για την αποφυγή πυρκαγιών
Εξαήμερη εργασία: Ποιους κλάδους αφορά, που επιτρέπεται και που απαγορεύεται
Η Αθήνα στις φθηνότερες πόλεις για τα city breaks των Βρετανών, σύμφωνα με έρευνα του Post Office Travel Money
Τα έσοδα των ξενοδοχείων από ψηφιακά κανάλια σημειώνουν ρεκόρ +68% στην Ευρώπη σε σύγκριση με το 2019
Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η χρήση τεχνολογιών ευφυούς γεωργίας και στη χώρα μας
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.