Ενημερωτικό σεμινάριο για τη λειτουργία των ταχογράφων πραγματοποιήθηκε για τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Σαντορίνης το απόγευμα της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου 2025 σε αίθουσα της Santo Wines, από τον Υπαστυνόμο ‘Β κ. Δημήτρη Κούτσουλα, της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας.
Το σεμινάριο είχε σκοπό την κατάρτιση όλων των εμπλεκόμενων και απευθυνόταν τόσο σε οδηγούς όσο και ιδιοκτήτες και διαχειριστές γραφείων που δραστηριοποιούνται στον μεταφορικό τομέα.
Το σεμινάριο είχε σκοπό να εκπαιδεύει τους οδηγούς να διαχειρίζονται και να ακολουθούν τους κανόνες του ταχογράφου αλλά και τους ιδιοκτήτες και υπεύθυνους ταξιδιωτικών γραφείων και λεωφορείων να εξασφαλίζουν την ορθή λειτουργία των επιχειρήσεων με συνέπεια στους κανονισμούς και στα δεδομένα της εργασίας.
Στα μέλη της ‘Ένωσης που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το χθεσινό σεμινάριο, θα αποσταλεί το σχετικό ενημερωτικό υλικό.