Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας συνεχίζοντας την ενημέρωση των δημοτών στα πλαίσια εκτέλεσης του χρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο : «Εξωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης Δ.Κ. Καρτεράδου - Δ.Κ. Μεσαριάς Νήσου Θήρας», ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών του έργου επί της οδού από την παιδική χαρά Καρτεράδου έως το κτήριο της Αστυνομίας Θήρας.
Επί της οδού θα εκτελεστούν εργασίες ορυγμάτων για την εγκατάσταση δικτύων ύδρευσης. Λόγω στενότητας της οδού η κυκλοφορία θα πρέπει να διακοπεί και θα μπορούν να διέρχονται μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι που η ιδιοκτησία τους βρίσκετε επί της οδού.
Η εργασίες εκτέλεσης του έργου και η διευθέτησης της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν από την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΧΝΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 14/11/2024 έως και την ολοκλήρωση του έργου.
Ο στόχος της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας είναι η όσο το δυνατόν λιγότερη ενόχληση και ταλαιπωρία των πολιτών του οικισμού. Οι πολίτες παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση από τις περιοχές εκτέλεσης του έργου.