Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Στις 17/5 στις 11.30 η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στον Τουρισμό" απο την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Ο Επιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό", την Παρασκευή, 17 Μαΐου, ώρα 11.30 στο Ξενοδοχείο ‘De sol Hotel & Spa’ στην Ευθεία Φηρών Πύργου.

Σκοπός της εκδήλωσης να παρουσιαστούν στα μέλη και στους καλεσμένους της Ένωσης νέες λύσεις και τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων αλλά και την συνολικότερη αναβάθμιση όλων των τουριστικών υπηρεσιών προς τον πελάτη. Μαζί μας θα βρεθούν startup εταιρίες που έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT, για να παρουσιάσουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά κυρίως για να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με νέες τάσεις και τεχνολογικές λύσεις για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό ευρύτερα.

Πρόγραμμα
11:30-12:00 Προσέλευση
12:00-12:30 Χαιρετισμοί  
12:30-13:30 Παρουσιάσεις 

Παρουσίαση επιταχυντή CapsuleT - Κατερίνα Σαριδάκη, Διευθύντρια
Παρουσιάσεις από τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startups)

Deliverback
www.Deliverback.com  είναι υπηρεσία τεχνολογίας  για τα ξενοδοχεία που βοηθάει να επιστρέψουν πίσω τα ξεχασμένα  αντικείμενα των πελατών τους ευκολά γρηγορά και οικονομικά.
Η υπηρεσία είναι δωρεάν για τα ξενοδοχεία GDPR  και πολύ εύκολη στην χρήση. Με την Deliverback μειώνετε τον χρόνο διαχείρισης των απολεσθέντων και συνεπώς και το κόστος που προκύπτει από αυτά.  Το ξενοδοχείο γράφεται στην πλατφόρμα της Deliver back  εδώ : https://app.deliverback.com/register

EV Loader
Συζητήστε με την ομάδα του EV Loader για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και την λύση πληρωμών που ταιριάζει καλύτερα στο κατάλυμα σας: 1) Πληρωμή από τον επισκέπτη μέσω Mobile App, 2) Πληρωμή από το επισκέπτη σε ενσωματωμένο τερματικό POS  , 3) Αντιστοίχιση καρτών RFID με δωμάτια και καταγραφή υπολοίπου ανά δωμάτιο

Hotellisense
Η BI hotel analytics πλατφόρμα της Hotellisense βοηθάει τους ξενοδόχους να αναλύουν σε πραγματικό χρόνο τα data τους και να λαμβάνουν στοχευμένες αποφάσεις για αύξηση εσόδων, κρατήσεων και κερδοφορίας.

Hoteltoolbox
Με το HotelToolbox, οι ξενοδόχοι αυξάνουν τα έσοδα τους, οργανώνουν και παρακολουθούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου, μειώνουν τα λειτουργικά τους κόστη, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα του προσωπικού και αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσίες στους πελάτες τους. 

kleesto
Η kleesto αναπτύσσει το πρώτο αυτόνομο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για εκδρομές, δραστηριότητες και υπηρεσίες μεταφορών. Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματοποιεί τη διαχείριση κρατήσεων, στόλου, εξοπλισμού και προσωπικού, βελτιώνοντας τη λήψη αποφάσεων και ενισχύοντας την κερδοφορία των τουριστικών επιχειρήσεων.

 Mystery Pot
To Mystery Pot είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που μειώνει τη σπατάλη τροφίμων από καταστήματα και ξενοδοχεία, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να αγοράσουν φρέσκα τρόφιμα που περίσσεψαν πολύ πιο οικονομικά.
Orbito Travel
Το orbito travel είναι η πρώτη διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα για ταξιδιώτες με περιορισμένη κινητικότητα, καλύπτοντας όλες τις επιμέρους ανάγκες τους (προσβάσιμη αλυσίδα) και εστιάζοντας στην ανάδειξη της προσβασιμότητας των ξενοδοχείων.

Primehost
Η PrimeHost αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να αυτοματοποιήσει πλήρως την επικοινωνία μεταξύ των παρόχων φιλοξενίας και των επισκεπτών, δημιουργώντας άμεσες, καλογραμμένες & προσωποποιημένες απαντήσεις, σε κάθε ερώτηση του επισκέπτη.

Unlimited Adrenaline
Η Unlimited Adrenaline έχει δημιουργήσει το 1ο πρόγραμμα για ξενοδοχεία και καταλύματα ώστε να προσφέρουν δραστηριότητες και εμπειρίες μέσα από ένα έτοιμο δίκτυο 600 παρόχων, μέσω διαφόρων αυτοματοποιημένων εργαλείων με online booking.

Vivestia
Η Vivestia αξιοποιεί την τεχνολογία των Ρεαλιστικών Μοντέλων Εικονικής Περιήγησης - VR Tours για προβολή και εκμίσθωση ξενοδοχείων, πολυτελών καταλυμάτων και σκαφών αναψυχής, μειώνοντας το ρίσκο επιλογής καταλύματος στο διαδίκτυο.


13:30-14:30  Συνεδρίες δικτύωσης με δυνατότητα b2b συναντήσεων με τις startups / Ελαφρύ Γεύμα και Networking

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στην εγγραφή σας μέσω της φόρμας του eventora. Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +30 6974 904379 και email: santorinihoteliers@gmail.com 


https://www.eventora.com/el/Events/nees-technologies-santorini

 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Ξ.Σ.
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στροφή 180 μοιρών από την Booking.“Μαζεύει” το θέμα της Virtual Card με επιστολή προς τους ξενοδόχους
Οι τοποθετήσεις του προέδρου και πρώην προέδρου της Ε.Ξ.Σ. στην εκδήλωση της ΕΛΛΕΤ
Επιχειρήσεις της Σαντορίνης επισκέφθηκε η αποστολή του Capsule T του Ξ.Ε.Ε.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης
Στις 17/5 στις 11.30 η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στον Τουρισμό" απο την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος
Α. Παγώνης: Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia
Με την ανάδειξη της Ε.Ξ.Σ. καταγγέλθηκαν απο Π.Ο.Ξ. και Ξ.Ε.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι νέες χρεώσεις της Booking
"Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" εκδήλωση για την παρουσίαση εφαρμογών για τουριστικές επιχειρήσεις, απο την Ένωση Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στις 17/5
Ένωση Ξενοδόχων: Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία
Επιτυχημένη και παραγωγική η παρουσίαση της πλατφόρμας Tasteat στο γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων
Χρυσός χορηγός του "Paris 2024 Paralympic Referee Camp" στη Σαντορίνη, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Αντώνης Παγώνης: Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων
Σήμερα Τετάρτη στις 18.00 στην Ένωση ξενοδόχων η παρουσίαση του Tasteat
Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα"
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.