27 Ιουνίου 2019 Επικοινωνία
12/01/2019

Με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος συναντήθηκε ο Γ. Χατζημάρκος

Με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος συναντήθηκε ο Γ. Χατζημάρκος
Δέσμευση του Περιφερειάρχη για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του Λιμενικού Σώματος, όπως έγινε με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία
 
Συνάντηση του Γιώργου Χατζημάρκου με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος
 
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, δέχθηκε χθες, Παρασκευή, στο γραφείο του, την επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Προσωπικού  του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ – ΕΛΑΚΤ), Κωνσταντίνου Ζάχαρη και του Ευστάθιου Σαμαρά, μέλους του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ), συνοδευομένων από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νίκο Φουτούλη.
 
Ο Περιφερειάρχης είχε  μαζί τους εγκάρδια συζήτηση σχετικά με το έργο που το Λιμενικό Σώμα επιτελεί στα νησιά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έργο αυτό παράγεται.
Ο κ. Χατζημάρκος εξήρε την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της μεγαλύτερης νησιωτικής Περιφέρειας της χώρας και εξέφρασε την ικανοποίησή του από το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει.
Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος εξέθεσαν στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει του προσωπικό του ΛΣ που υπηρετεί στα νησιά, λόγω της υποστελέχωσης, καθώς και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του.
 
Ο Περιφερειάρχης περιέγραψε στους κκ Ζάχαρη και Σαμαρά το πώς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στήριξε το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία στις ανάγκες εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού τους και δεσμεύτηκε, μέσω της ίδιας οδού που ενισχύθηκαν τα προαναφερθέντα Σώματα Ασφαλείας, να υπάρξει πρωτοβουλία και για το Λιμενικό Σώμα, λόγω του κρίσιμου ρόλου του στην περιοχή της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου, της οποίας η ζωή συνδέεται άρρηκτα με τη θάλασσα.
 
Συμφωνήθηκε να ανανεωθεί το ραντεβού στο προσεχές διάστημα, όπου κάθε μια από τις δύο πλευρές θα προωθήσει το περιεχόμενο αυτού του στόχου, αφού βεβαίως ενημερωθεί η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
 
 
  

26/06/2019
 
Η πορεία κατάρτισης δασικών χαρτών στην Περιφέρεια Νοτίου ΑιγαίουΣτις 21.06.2019 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της έδρας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στον Πειραιά για τη πορεία κατάρτισης των δασικών χαρτών στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα), με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Γενικής Δ/ντριας Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Αλεξιάδου Άρτεμις. [περισσότερα...]
26/06/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved