16 Φεβρουαρίου 2019 Επικοινωνία
12/12/2018

Κατάθεση Αναφοράς για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Μυκόνου από τον Γ. Βρούτση

Κατάθεση Αναφοράς για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Μυκόνου από τον Γ. Βρούτση
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά με θέμα τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο Γυμνάσιο Μυκόνου του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:
Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δημάρχου Μυκόνου (α.π. 11712/30-11-2018), σχετικά με την άμεση πλήρωση κενών θέσεων εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Μυκόνου.  

Ειδικότερα, στο έγγραφο του ο Δήμαρχος, επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δεν έχουν ακόμη καλυφθεί οι θέσεις εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα οι μαθητές του Γυμνασίου να μην διδάσκονται την προγραμματισμένη διδακτέα ύλη.

Την ίδια στιγμή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Γυμνασίου Μυκόνου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και ανησυχία του για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Γυμνάσιο Μυκόνου, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτεία κωφεύει στα συνεχή αιτήματα του για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος και ο Σύλλογος Γονέων ζητούν την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, να πληρωθούν τα αναγκαία κενά εκπαιδευτικού προσωπικού και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία στο Γυμνάσιο Μυκόνου.
 

15/02/2019
 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
Τ.Ε. ΝΟΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:Μια νέα παγίδα σε δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά στήνουν κυβέρνηση, τράπεζες και ΕΕ, με τη ρύθμιση που ετοιμάζουν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι «διατηρεί ψηλά» το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η πραγματικότητα απ´ όσα έχουν δει το φως είναι ότι με το σχέδιό της γίνεται ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εξάλειψη ακόμα και αυτής της στοιχειώδους προστασίας που ίσχυε μέχρι σήμερα για το κεραμίδι της λαϊκής οικογένειας. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved