16 Φεβρουαρίου 2019 Επικοινωνία
11/12/2018

ΔΕΥΑΘ: «Αποχέτευση οικισμών Αγ. Παρασκευής και Μονολίθου Δήμου Θήρας»

ΔΕΥΑΘ: «Αποχέτευση οικισμών Αγ. Παρασκευής και Μονολίθου Δήμου Θήρας»
Αξιότιμοι κύριοι,

Ένα ακόμα μεγάλο αναπτυξιακό έργο δημοπρατείται από την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Θήρας στις 28 Δεκεμβρίου του έτους 2018 και συγκεκριμένα το έργο με τίτλο : «Αποχέτευση οικισμών Αγ. Παρασκευής και Μονολίθου Δήμου Θήρας» συνολικού  προϋπολογισμού 2.987.500,00 € (πλέον Φ.Π.Α.).

Το έργο αφορά στη συλλογή των λυμάτων του δομημένου τμήματος των οικισμών Αγίας Παρασκευής και Μονολίθου του Δήμου Θήρας και την μεταφορά τους προς επεξεργασία στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Καμαρίου. Περιλαμβάνει περίπου 10.200 μέτρα βαρυτικού δικτύου αποχέτευσης, 2.600 μέτρα καταθλιπτικού δικτύου αποχέτευσης και την κατασκευή πέντε (5) νέων αντλιοστασίων λυμάτων. Παράλληλα με την εγκατάσταση των δικτύων αποχέτευσης προβλέπεται και η τοποθέτηση δικτύων ύδρευσης συνολικού μήκους περίπου 6.300 μέτρων.

Με την ολοκλήρωση του έργου διασφαλίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας περιοχής της νήσου Θήρας διότι περιλαμβάνει όλη την παραλιακή ζώνη ανατολικά του αεροδρομίου Θήρας, μια έντονα τουριστική περιοχή με πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και από τις ελάχιστες πλέον περιοχές της νήσου Θήρας στις οποίες δεν έχουν κατασκευαστεί  ακόμα δίκτυα αποχέτευσης.

Το έργο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙ στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων» του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Μετά τιμής,    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ
 
ΚΑΦΙΕΡΗΣ ΜΗΝΑΣ

15/02/2019
 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
Τ.Ε. ΝΟΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:Μια νέα παγίδα σε δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά στήνουν κυβέρνηση, τράπεζες και ΕΕ, με τη ρύθμιση που ετοιμάζουν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι «διατηρεί ψηλά» το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η πραγματικότητα απ´ όσα έχουν δει το φως είναι ότι με το σχέδιό της γίνεται ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εξάλειψη ακόμα και αυτής της στοιχειώδους προστασίας που ίσχυε μέχρι σήμερα για το κεραμίδι της λαϊκής οικογένειας. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved