24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
22/11/2018

Απάντηση γραγείου τύπου ΠΝΑΙ στο Δελτίο Τύπου Μαχαιρίδη - Σπύρου

Απάντηση γραγείου τύπου ΠΝΑΙ στο Δελτίο Τύπου Μαχαιρίδη - Σπύρου
Φαντάζεται κανείς τι θα έλεγαν οι Μαχαιρίδης και Σπύρου για τον διαγωνισμό των LED, αν συμμετείχε σε αυτόν ο μικρός αδελφός του Γιώργου Χατζημάρκου,  όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού ;
 
 
Γιατί άραγε αυτή η υπόθεση μας θυμίζει τον περσινό διαγωνισμό που αφορούσε στην υδροδότηση της Ρόδου;
 
 
 
Χθες, οι Γιάννης Μαχαιρίδης και Μπενέτος Σπύρου εξέδωσαν ένα ακόμα δελτίο τύπου με το οποίο επιτίθενται στην Περιφερειακή αρχή και αυτό από μόνο του δεν εκπλήσσει κανένα αφού είναι γνωστή η εμμονή τους.
Αυτό που πλέον σοκάρει, όσους φυσικά δεν το περίμεναν, είναι ότι προκειμένου να εκφράσουν τον εσωτερικό κόσμο τους, δεν διστάζουν να καταφύγουν σε παραποίηση της πραγματικότητας και ψεύδη.
 
Οι Μαχαιρίδης και Σπύρου : 
 
1. ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ότι ο αποκλεισμός της Κ/Ξ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ-ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΕΠΕ-ΓΚΛΟΜΠΙΤΕΛ ΑΕ-Τ&Τ ΑΕ στηρίζεται και σε πρόσφατη απόφαση της ΑΕΠΠ που αφορά σε παρόμοια ευρήματα τα οποία κρίθηκαν από αυτήν.  Σε αυτόν τον διαγωνισμό που αφορά η απόφαση 857/2018 της ΑΕΠΠ, κρίθηκε ο αποκλεισμός του διαγωνιζόμενου για τα ίδια ευρήματα με τον διαγωνισμό της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
 
2. ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ότι η Περιφερειακή αρχή έχει σεβαστεί και εφαρμόσει όλες τις αποφάσεις της ΑΕΠΠ ασχέτως αν συμφωνεί ή όχι με αυτές. 
Οι ίδιοι εκτίθενται ανεπανόρθωτα αφού απροκάλυπτα πλέον "επιλέγουν" τις αποφάσεις της ΑΕΠΠ που σέβονται και αυτές που θα "αγνοούν".
 
3. ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ότι η περίφημη αναφορά-καραμέλα περί "φωτογραφικής" διάταξης απαντήθηκε σε μεταγενέστερη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ούτε αυτό τους συμφέρει. 
 
4. ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ το γεγονός ότι η Οικονομική Επιτροπή εφάρμοσε το άρθρο 102, παρ. 5, του ν. 4412/2016 και έτσι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ μιλώντας για απεμπόλιση θεσμικής αρμοδιότητας αυτής. 
 
5. ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ και διαδίδουν συκοφαντίες όταν λέγουν πως το "όχι" έγινε "ναί" στην εν λόγω συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
 
Αν άραγε τους ακολουθούσε κανείς στον κατήφορο τους, σκέφτεται τι θα έλεγαν οι Μαχαιρίδης και Σπύρου αν σε αυτόν τον διαγωνισμό των LED συμμετείχε και ο μικρός αδελφός του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού;
 

24/08/2019
 
23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved