16 Φεβρουαρίου 2019 Επικοινωνία
20/11/2018

Αντώνης Σιγάλας: ”Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Αυτοδιοικητικέ Πατέρα”

Αντώνης Σιγάλας: ”Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Αυτοδιοικητικέ Πατέρα”

Η μεγαλύτερη αναγνώριση στους μεγάλους πολιτικούς ευεργέτες του τόπου, που χάνονται, δεν είναι μόνο οι τιμές και οι έπαινοι, αλλά κυρίως ο Σεβασμός και η προσπάθεια του καθενός μας να μην τους απογοητεύσουμε.

Ο εκλιπών Ιάκωβος Κορωνιός υπήρξε υπόδειγμα σεμνότητας και αυτοδιοικητικού κύρους, στις δύσκολες χρονιές της φτωχής, μα τόσο όμορφης Σαντορίνης. Με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, αλλά και με έναν μειλίχιο μεστό λόγο, οδήγησε επί δεκαετίες με σταθερό τιμόνι την Πρωτεύουσα του νησιού στο μέλλον.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η υπομονή και το υψηλό ήθος που επέδειξε, παρακολουθώντας την Αυτοδιοίκηση καθημερινά και συμβουλεύοντας με σεμνότητα όλους μας.

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και σε όλους που είτε λίγο, είτε πολύ, τον γνωρίσαμε από κοντά.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Αυτοδιοικητικέ Πατέρα.

Για την παράταξη «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ»

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

Αντώνης Σιγάλας

15/02/2019
 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
Τ.Ε. ΝΟΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:Μια νέα παγίδα σε δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά στήνουν κυβέρνηση, τράπεζες και ΕΕ, με τη ρύθμιση που ετοιμάζουν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι «διατηρεί ψηλά» το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η πραγματικότητα απ´ όσα έχουν δει το φως είναι ότι με το σχέδιό της γίνεται ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εξάλειψη ακόμα και αυτής της στοιχειώδους προστασίας που ίσχυε μέχρι σήμερα για το κεραμίδι της λαϊκής οικογένειας. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved