25 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
13/11/2018

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη με εκπροσώπους του Π.Τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη με εκπροσώπους του Π.Τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο.
Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι οι κυρίες Μιλένα Μαυρογεώργου, υπεύθυνη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο και Καλλιόπη Παπασημινού, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την επαναδραστηριοποίηση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο νησί. Ειδικότερα, οι κυρίες Μαυρογεώργου και Παπασημινού αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες εθελοντικού και κοινωνικοπρονοιακού χαρακτήρα που προτίθεται να αναλάβει το Παράρτημα τόσο στο εγγύς χρονικό διάστημα, όσο και μακροπρόθεσμα προς ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Σύρου, σε σύμπραξη και συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Μετά τη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δήλωσε σχετικά: «Η επαναδραστηριοποίηση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Σύρο αποτελεί απόδειξη ότι, σε πείσμα των καιρών, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη συνεχίζουν να “ανθίζουν”. Εύχομαι το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία και οι συντελεστές του να συνεχίσουν απτόητοι με την ίδια θέληση.

Ο εθελοντισμός μπορεί να “απαλύνει” δυσάρεστες καταστάσεις και να δώσει ελπίδα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, με την προϋπόθεση όμως ότι θα τεθούν κοινοί στόχοι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σαφής δέσμευση για την υλοποίηση τους».

24/08/2019
 
23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved