16 Φεβρουαρίου 2019 Επικοινωνία
08/11/2018

Επιστολή κας Μαρίας Αργυρού στο Δήμαρχο Θήρας

Επιστολή κας Μαρίας Αργυρού στο Δήμαρχο Θήρας
Κύριε,

Σας κάνω γνωστό  ότι το μονοπάτι που συνδέει τη Μέσα Γωνιά  με τον Πύργο- Προφήτη Ηλία –Αρχαία Θήρα , (πάνω από το εκκλησάκι του Αι Γιώργη – Σιδερή) , έχει τελείως καταστραφεί και είναι επικίνδυνο για ατυχήματα . Επειδή  το μονοπάτι αυτό είναι καταγεγραμμένο σε τουριστικούς οδοιπορικούς  χάρτες και χρησιμοποιείται  από ντόπιους και ξένους περιπατητές, πρέπει να επιληφθείτε άμεσα .

Επίσης ,η Τεχνική Υπηρεσία  επιβάλλεται να  επισκεφθεί την αίθουσα κάτω από το Ιατρείο Καμαρίου , διότι εδώ και καιρό  έχει παρουσιαστεί μεγάλη ζημιά , που μπορεί να δημιουργήσει   σοβαρό πρόβλημα σε όλο το κτίριο,  με απρόσμενες συνέπειες.

Τέλος , ο κατεστραμμένος   από το καλοκαίρι  του 2017 , κεντρικός δρόμος  στη Μέσα  Γωνιά , παρά τις έγγραφες  και προφορικές μας  εκκλήσεις , δυστυχώς μέχρι σήμερα παραμένει έτσι και επεκτείνεται η καταστροφή του.

Σε όλα τα ανωτέρω πρέπει να επιληφθείτε  επειγόντως.  Η παράταξή μας και οι κάτοικοι που θίγονται  και κινδυνεύει  καθημερινά η ζωή τους,  απαιτούμε και διεκδικούμε  την άμεση  επίλυσή τους.-
 
Για τη Δημοτική Παράταξη
 
ΜΑΡΙΑ  ΑΡΓΥΡΟΥ
 
 
 

15/02/2019
 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
Τ.Ε. ΝΟΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:Μια νέα παγίδα σε δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά στήνουν κυβέρνηση, τράπεζες και ΕΕ, με τη ρύθμιση που ετοιμάζουν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι «διατηρεί ψηλά» το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η πραγματικότητα απ´ όσα έχουν δει το φως είναι ότι με το σχέδιό της γίνεται ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εξάλειψη ακόμα και αυτής της στοιχειώδους προστασίας που ίσχυε μέχρι σήμερα για το κεραμίδι της λαϊκής οικογένειας. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved