16 Φεβρουαρίου 2019 Επικοινωνία
24/10/2018

Βουλευτές Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με την γεώτρηση Προφήτη Ηλία

Βουλευτές Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με την γεώτρηση Προφήτη Ηλία
Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα νόμιζε κανείς ότι σε αυτό το Δήμο που όλα γίνονται σωστά και τέλεια, ξαφνικά και αναίτια οι αναφερόμενοι τρείς βουλευτές Κυκλάδων του Σύριζα, αρχίζουν να διαφοροποιούνται από την κυβερνητική πολιτική και βούληση. 
 
Ο Δήμος όμως Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν λέει δύο πράγματα. 
 
Από όλο αυτό τον περίφημο σχεδιασμό που άρχισε από το 2016 δεν μας λέει ποιο έργο έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα στη Νάξο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, εκτός από την εύκολη λύση της δίδυμης γεώτρησης στον Άη Λια Δαμαριώνα και στον Όσκελο Σαγκρίου. 
Τι ακριβώς έκανε από το 2016 έως το 2018? Και τι έπραξε κατά τα προηγούμενα πέντε (5) έτη της θητείας του? 
 
Προφανώς παρακαλούσε το θεό να βρέξει επειδή όπως είπε ο Δήμαρχος ο Θεός αγαπάει την Νάξο. 
 
Αφού η επιλογή του λοιπόν τον έφερε σε αντίθεση με τους δημότες της περιοχής (Φιλωτίου, Σαγκρίου, Δαμαριώνα κτλ), κάλεσε τα ΜΑΤ για να επιβάλλει την απόφασή του.  Και αφού είδε ότι η πολιτική της τρομοκρατίας δεν περνάει, ενώ παράλληλα οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ- Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Μανιός ζητούσαν να λυθεί το πρόβλημα με το διάλογο και όχι με την καταστολή των ΜΑΤ, ο ίδιος ο Δήμαρχος ζήτησε την απομάκρυνσή τους παρουσιάζοντας αυτό το αίτημα ως προσωπικό του άθλο. 
 
Κατάπτυστη είναι η στάση του Δημάρχου Νάξου, ο οποίος αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ως Δήμαρχος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, υιοθετεί τον τρόπο πολιτικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή το ψέμα και τις ανακρίβειες. 
 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούρια του πορεία. 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
Τ.Ε. ΝΟΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:Μια νέα παγίδα σε δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά στήνουν κυβέρνηση, τράπεζες και ΕΕ, με τη ρύθμιση που ετοιμάζουν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι «διατηρεί ψηλά» το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η πραγματικότητα απ´ όσα έχουν δει το φως είναι ότι με το σχέδιό της γίνεται ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εξάλειψη ακόμα και αυτής της στοιχειώδους προστασίας που ίσχυε μέχρι σήμερα για το κεραμίδι της λαϊκής οικογένειας. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved