24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
23/10/2018

Πρωταγωνιστική παρουσία της ΠNAI στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο WTM

Πρωταγωνιστική παρουσία της ΠNAI στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο WTM
Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στη φιλοσοφία και την αισθητική των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και με τη συμμετοχή νησιωτικών δήμων, φορέων και επιχειρήσεων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι έτοιμη να κερδίσει τις εντυπώσεις στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο (WTM 5-7 Νοεμβρίου 2018) για μία ακόμη φορά!

Η WTM συγκαταλέγεται μαζί με την ΙΤΒ στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού προσελκύοντας παράγοντες της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας. Σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με όρους πρωταθλητισμού, αφουγκραζόμενη πάντα τις νέες τάσεις που επικρατούν στο τουριστικό στερέωμα παγκοσμίως, στοχεύοντας σταθερά στην ανάδειξη των ξεχωριστών ομορφιών και δυνατοτήτων του κάθε προορισμού, στην τόνωση του ενδιαφέροντος και στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πέρα από τις νέες τεχνολογίες, τις ηλεκτρονικές οθόνες όπου θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό για τους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου, θα βρίσκονται σε δεσπόζουσα θέση τα τοπικά γεωργικά προϊόντα προσφέροντας στον επισκέπτη ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις του Νοτίου Αιγαίου. Με την συστηματική ανάδειξη κάθε ιδιαίτερης πτυχής του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο προορισμός Νότιο Αιγαίο.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει εξασφαλίσει και πάλι την προβολή των νησιών στην ηλεκτρονική οθόνη σε σχήμα πυραμίδας που υπάρχει στην κεντρική είσοδο του εκθεσιακού κέντρου ExCeL London, όπου φιλοξενείται η WTM. Το Νότιο Αιγαίο θα κερδίσει έτσι τις πρώτες εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης, παροτρύνοντάς τους να επισκεφθούν το περίπτερο και να ανακαλύψουν τους μαγευτικούς προορισμούς.

Για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην World Travel Market  η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός. Είναι μία μεγάλη γιορτή που συγκεντρώνει σημαντικούς εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας απ’ όλο τον κόσμο. Αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την περιφέρειά μας, να αναδείξει το τουριστικό της μεγαλείο. Με τη συμμετοχή μας στην WTM με τους νησιωτικούς δήμους, τους φορείς και επιχειρηματίες του τόπου μας, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις και να εδραιώσουμε τη διεθνή θέση του προορισμού που λέγεται Νότιο Αιγαίο».

24/08/2019
 
23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved