20 Απριλίου 2019 Επικοινωνία
11/09/2018

Ευχετήριο μήνυμα Γ. Λεονταρίτη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ευχετήριο μήνυμα Γ. Λεονταρίτη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
 
"Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ημέρα χαράς, αισιοδοξίας και αυξημένων προσδοκιών για τη σχολική περίοδο  που αρχίζει. 
Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας.
 
Κοινός στόχος όλων μας, μαθητών – εκπαιδευτικών – γονιών και Αυτοδιοίκησης, είναι να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που να εξασφαλίζει στους νέους μας, όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και να ενταχθούν ομαλά και επιτυχημένα στον απαιτητικό κόσμο των ενηλίκων.
Είναι ομολογουμένως ενθαρρυντική η αποτελεσματική προσπάθεια ετοιμότητας που κατέβαλε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς . Ο έγκαιρος και σωστός προγραμματισμός, της υπηρεσίας, η συντονισμένη δράση για την καταγραφή των πραγματικών εκπαιδευτικών αναγκών και η ορθολογική διαχείριση του διαθέσιμου προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν μπορεί παρά να δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας και να οπλίζει όλους μας με δύναμη και επιμονή.
Με συστράτευση δυνάμεων, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλουμε και φέτος, προσηλωμένοι σε υψηλούς στόχους και οράματα, στην εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Νοτίου Αιγαίου.
 
Εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιμονή τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας, που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα δύσκολο και πολύπλευρο ρόλο.
 
Καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους".
                                  
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
 
 
 
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 

20/04/2019
 
20/04/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved