22 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
13/06/2018

Μοναδικά οφέλη για εσάς με το εξουσιοδοτημένο service Miele στη Σαντορίνη

Μοναδικά οφέλη για εσάς με το εξουσιοδοτημένο service Miele στη Σαντορίνη
Φωτογραφία του Panagiotis Mitilineos.

Η επιλογή μιας συσκευής Miele είναι μια σχέση ζωής. Σας συνοδεύει, σας διευκολύνει, σας χαρίζει στιγμές χαράς, ηρεμίας, ευεξίας, φρεσκάδας. Η σχέση με την Miele δεν ξεκινάει και τελειώνει με την αγορά της συσκευής. Αρχή της εταιρείας και της υπόσχεσής μας είναι το «Πάντα καλύτερα» και να παρέχουμε ένα άρτιο after sales service, για να νιώθετε κι εσείς ότι ανά πάσα στιγμή έχετε έναν δυνατό σύμμαχο που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να σας προσφέρει πολύ περισσότερα από τα προσδοκώμενα.

Φωτογραφία του Panagiotis Mitilineos.
 
Με στόχο την ποιοτική και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα σημαντικά οφέλη που αποκομίζετε από τη χρήση του εξουσιοδοτημένου Miele service. Η επισκευή από τους εξειδικευμένους και τεχνικά άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών σας παρέχουν τη διασφάλιση για μακροβιότητα και εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας ώστε να είστε ξέγνοιαστοι ότι θα παραμείνουν όπως στην αρχή για πολλά χρόνια.Ο δικός σας συνεργάτης για άμεση εξυπηρέτηση!
Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε, το μοναδικό εξουσιοδοτημένο Miele Service στη Σαντορίνη βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Έξω Γωνιά, Τ.Κ. 84700, κινητό 6974450704, E-mail [email protected]
 


Άμεση ανταπόκριση: Στις υπηρεσίες service περιλαμβάνεται η άμεση απόκριση για την αντιμετώπιση βλάβης, ο έλεγχος για φθαρμένα εξαρτήματα και κατόπιν συμφωνίας με τον
πελάτη, η προληπτική αντικατάστασή τους για την αποφυγή μελλοντικής επισκευής.
 
Συντήρηση και φροντίδα: Μόνο το εξουσιοδοτημένο service της Miele διαθέτει τις
απαιτούμενες γνώσεις για να ολοκληρώσει άρτια και με επαγγελματισμό την οποιαδήποτε επισκευή. Παράλληλα, με τους περιοδικούς ελέγχους και τα συμβόλαια συντήρησης που μπορούμε να σας προσφέρουμε, γίνεται αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής σας ώστε να παραμένει πάντα επίκαιρη, αποδοτική και με χαμηλές καταναλώσεις. Στη Miele θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας και καθαρισμού των συσκευών σας καθώς και απορρυπαντικών που εγγυώνται πάντα κορυφαία αποτελέσματα και προστατεύουν τη συσκευή αλλά και τον ιματισμό σας.
 
Εγγύηση 2 έτη: Σε περίπτωση επισκευής η ΜΗΛΕ σας παρέχει εγγύηση 2 ετών στα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν, εφόσον αυτό έλαβε χώρα από το επίσημο τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών διασφαλίζει τη μακροβιότητα της συσκευής σας και σε εσάς την ξεγνοιασιά για την τέλεια λειτουργία της.
 
Η δέσμευσή μας είναι "ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" και με τη Miele είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη!

 
22/10/2018
19/10/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved