21 Σεπτεμβρίου 2018 Επικοινωνία
17/02/2018

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή
 
Με τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας,  Άννα Καραμανλή  η οποία βρίσκεται στη Σύρο,  συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.
 
Στη συνάντηση  παρέστησαν επίσης πολιτευτές και τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
 
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα κορυφαία θέματα που απασχολούν την περιοχή και είναι μόνιμα στην ατζέντα διεκδίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως αυτά της ουσιαστικής αναγνώρισης και της ενίσχυσης της νησιωτικότητας, της επαναφοράς του Ειδικού Φορολογικού Καθεστώτος στα νησιά του Αιγαίου, τα θέματα ακτοπλοϊκών και αεροπορικών μεταφορών, της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας των Δήμων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και  ζητήματα που σχετίζονται με τη συνολική λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας.
 
Τα επιτεύγματα  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον τομέα του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα καθώς και το ζήτημα της υποχρηματοδότησης της Περιφέρειας από το ΕΣΠΑ σε σχέση με τις αυξημένες ανάγκες σε έργα υποδομών, ήταν δύο ακόμη θέματα που έθεσε ο κ. Λεονταρίτης στην ατζέντα της ενημέρωσης της κας Καραμανλή.
 
Ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε τη Βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη μεταβίβαση και τον εκσυγχρονισμό του ναυπηγείου του Νεωρίου καθώς και για την αναγκαιότητα ίδρυσης ολοκληρωμένων Πανεπιστημιακών υποδομών στη Σύρο.
 
"Αποτελεί καθήκον των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης η ενημέρωση των στελεχών των κομμάτων για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή ευθύνης τους. Στόχος μας η εξεύρεση των καλύτερων πιθανών λύσεων που προκύπτουν από το διάλογο προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου" τόνισε αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης με την κα Καραμανλή ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.
 
Από την πλευρά της, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για "την παραγωγική συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη", στο πλαίσιο του διαλόγου με τις Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα ανάπτυξης, ευχαριστώντας τον για "την ενημέρωση αναφορικά με το σημαντικό έργο που επιτελείται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου".

 

19/09/2018
 
19/09/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved