21 Νοεμβρίου 2018 Επικοινωνία
11/02/2018

Συνάντηση της Διοίκησης της ΑΕΜΥ Α.Ε. και του Γ.Ν. Θήρας με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση της Διοίκησης της ΑΕΜΥ Α.Ε. και του Γ.Ν. Θήρας με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ
Με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε σήμερα η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. και του Γ.Ν. Θήρας. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κος Παύλος Χρηστίδης, ενώ συμμετείχαν ο τομεάρχης Υγείας Νήσων κος Γιάννης Βλασερός, ο γραμματέας της Τ.Ο. κος Λιγνός ενώ συμμετείχαν και μέλη της Τ.Ο. Την ΑΕΜΥ Α.Ε. και το Γ.Ν. Θήρας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιώργος Γεωργίνης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και εντεταλμένος σύμβουλος του Γ.Ν. Θήρας κος Χαράλαμπος Πανοτόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. κος Μιχάλης Ρούσσος και κος Κύρος Παγκαλίδης.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Γ.Ν. Θήρας και πιο συγκεκριμένα η επιδότηση του προσωπικού από την αύξηση κατά 1 € του εισιτηρίου του τελεφερίκ, καθώς και το πρόβλημα στέγασης των εργαζομένων. Από την πλευρά του Γ.Ν. Θήρας αναλύθηκε λεπτομερώς η πρόταση του Υπουργείου Υγείας, για την επισκευή (σε περίπτωση που παραχωρηθούν από την ΕΤΑΔ Α.Ε.) των σταύλων του Καμαρίου ή άλλων χώρων που μπορούν να στεγάσουν τους εργαζόμενους, με κρατικούς πόρους και η αμοιβαία παραχώρησή του με το κτήριο που στεγαζόταν το πρώην Κέντρο Υγείας, ώστε να αποκτήσει η Θήρα ένα αξιοπρεπές Δημαρχείο. Τα μέλη της αντιπροσωπείας δεσμεύθηκαν να πάρουν θέση, κατά τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς, υπέρ της άμεσης επίλυσης του προβλήματος στέγασης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε ομόφωνα ότι κοινός ιδεολογικός και πολιτικός άξονας όλων των παρευρισκομένων, αποτελεί η προάσπιση και συνεχής βελτίωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, συνεπώς και της λειτουργίας του Γ.Ν. Θήρας με Δημόσιο χαρακτήρα.

Από τα μέλη της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ τέθηκε και το θέμα της χρήσης του αεροπλάνου του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού. Ο διοικητής του Γ.Ν. Θήρας, ανέλυσε λεπτομερώς το καθεστώς χρήσης του και συνομολογήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η αναγκαιότητα αναβάθμισης του ιατρικού εξοπλισμού και πιστοποίησης του αεροσκάφους σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ και την κείμενη νομοθεσία, ώστε οι ασθενείς να διακομίζονται με απόλυτη ασφάλεια.
Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας, επαναλαμβάνει δημοσίως ότι είναι πρόθυμη να συναντηθεί και να συνεργαστεί με οποιονδήποτε και να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να συμβάλει θετικά στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του.
 
 
 
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας
21/11/2018
 
Γ. Χατζημάρκος: «Στην ΠΝΑΙ επιτεύχθηκε το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Α΄ και Β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης, πανελλαδικά»Στον υψηλό βαθμό απορρόφησης των πόρων του τρέχοντος Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», ο οποίος έχει κατατάξει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην δεύτερη θέση μεταξύ των ελληνικών Περιφερειών, εστίασε την ομιλία του ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, στο ετήσιο συνέδριο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ερμούπολη της Σύρου. [περισσότερα...]
21/11/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved