15 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
15/12/2017

Προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος πανοραμικών λήψεων στο Γ.Ν.Θ.

Προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος πανοραμικών λήψεων  στο Γ.Ν.Θ.
Ολοκληρώνεται η διαδικασία παραλαβής και εγκατάστασης υπερσύγχρονου ακτινολογικού μηχανήματος με το οποίο εξοπλίσθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για τη λήψη ψηφιακών πανοραμικών και κεφαλομετρικών ακτινογραφιών με ειδικές τομές στη γναθοπροσωπική περιοχή, για την απεικόνιση ιγμορείων και τη μελέτη της κροταφογναθικής αρθρώσεως.Το μηχάνημα διαθέτει ηλεκτρονικό αισθητήρα ψηφιακών λήψεων ιωδιούχου καισίου

Επιπροσθέτως με ειδικό λογισμικό πρόγραμμα θα γίνεται ανάγνωση της εικόνας ταυτόχρονα σε 10 διαφορετικές θέσεις(viewing stations) εντός του Νοσοκομείου (Τμήμα Επειγόντων, Οδοντιατρείο, Παθολογικό, Ω.Ρ.Λ. ιατρεία), αλλά και αποστολή ηλεκτρονικά της εικόνας σε εξωτερικούς ιατρούς. Με την λειτουργία του νέου ακτινολογικού μηχανήματος το Γ. Ν. Θήραςθα προσφέρει:
-          γρήγορη απάντηση σε προβλήματα που αφορούν στη γναθοπροσωπική περιοχή, τα ιγμόρεια, τις βάσεις των κόγχων, και τη μελέτη των κροταφογναθικών αρθρώσεων.
-          οργάνωση ψηφιακού αρχείου για μακροχρόνια παρακολούθηση των περιστατικών και στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων.
-          παροχή ειδικών υπηρεσιών Ακτινολογικού Εργαστηρίου σε Ιδιώτες Ιατρούς, καθώς στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ανάλογο μηχάνημα και συνεπώς δημιουργία εσόδων στο Νοσοκομείο και μείωση αντιστοίχως του ποσού της κρατικής επιδότησης που αφορά τη λειτουργία του.
 
Ως εκ τούτου ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο για Οδοντιάτρους, Ω.Ρ.Λ., Παθολόγους και άλλες ειδικότητες, τα περιστατικά των οποίων μπορούν να εξυπηρετηθούν στο πλαίσιο της υγειονομικής κάλυψης του νησιού και των όμορων νησιών.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας 
15/10/2018
 
15/10/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved