15 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
14/12/2017

Η Έπαρχος θήρας για τη δρομολόγηση συμβατικών πλοίων στην γραμμή Κρήτη- Κυκλάδες- Ραφήνα

Η Έπαρχος θήρας για τη δρομολόγηση συμβατικών πλοίων στην γραμμή  Κρήτη- Κυκλάδες- Ραφήνα
Kύριε υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε την κατάθεση αιτήματος της εταιρείας Golden Star Ferries για την δρομολόγηση δυο συμβατικών πλοίων για την γραμμή Κρήτη – Κυκλάδες – Ραφήνα  που θα περιλαμβάνει και τη Σαντορίνη.

Επανερχόμαστε σε πρόσφατο αίτημά μας με το οποίο σας επισημαίναμε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης – Σαντορίνης.

Με το έγγραφό μας  σας εκφράζουμε την σύμφωνη γνώμη μας  με τις επιστολές του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας  Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.  

Θεωρούμε ότι, είναι ιδανική ευκαιρία να δοθεί από τους αρμόδιους η έγκριση της δρομολόγησης αυτής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα  πάγιο αίτημα των κατοίκων των νησιών μας.
Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα η δρομολόγηση κάποιου πλοίου στην γραμμή Κρήτη – Σαντορίνη κατά την Χειμερινή περίοδο είναι για μας απαραίτητη όχι μόνο για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση της μετακίνησης των επιβατών και των εμπορευμάτων αλλά και για το λόγο ότι, την συγκεκριμένη περίοδο παρατηρείται τεράστιο πρόβλημα για τους γονείς και τους φοιτητές που σπουδάζουν στη Κρήτη από τα νησιά της Π. Ε. Θήρας και γενικά των Κυκλάδων. 

Κύριε Υπουργέ,

Η συμβολή σας για την έγκριση μιας τέτοιας ενέργειας θεωρούμε ότι θα είναι σημαντική και λυτρωτική για την επίλυση αυτού του τόσο ουσιώδες προβλήματος για το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση.
Η Σαντορίνη, η ναυαρχίδα του τουρισμού μας,  συμβάλει σημαντικά στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Χώρας μας στα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης. 
Με την βεβαιότητα ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις ενέργειές  σας.
 
 

Η ΕΠΑΡΧΟΣ  Π. Ε. ΘΗΡΑΣ
 

ΘΕΩΝΗ  ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ
15/10/2018
 
15/10/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved