15 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
14/12/2017

Νέο Κατάστημα PORCELANA στη Σαντορίνη

Νέο Κατάστημα PORCELANA στη Σαντορίνη
Άνοιξε τις πόρτες του τονέο κατάστημα Porcelana, στο Μεγαλοχώρι της μαγευτικής Σαντορίνης.
 
Η αλυσίδα καταστημάτων Porcelana, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση  με ένα κατάστημα που ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις καθώς φέρνει την εταιρία ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους της Σαντορίνης και των Κυκλάδων, σ’ έναν εξαιρετικό χώρο, που προσδίδει μοναδικά ευχάριστη αγοραστικήεμπειρία, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση.Στο νέο κατάστημα, θα βρείτε το γνωστό πρωτοποριακό design και την υψηλή αισθητική σε όλα τα είδη προϊόντων για το πλακάκι και το  μπάνιοσε ασυναγώνιστες τιμές.
 
Η Porcelana με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων στη Βαλένθια της Ισπανίας, Venus και Mapisa προσφέρει ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις οικονομικές απαιτήσεις και δυνατότητες του πελάτη. Μέσα από μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων αλλά και customized προτάσεων της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, η εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.
 
Η Porcelana πιστεύει στην Ελλάδα και το αποδεικνύει με έργα καθώς μετά την Σαντορίνηακολουθούνκαι άλλα νέα καταστήματα τα οποία θα εγκαινιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ανανεωμένο website της Porcelana στο www.porcelana.gr
15/10/2018
 
15/10/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved