15 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
18/11/2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ματαιώθηκε η τοποθέτηση του ραδιοθόλου στο ραντάρ στον Προφήτη Ηλία

ΒΙΝΤΕΟ: Ματαιώθηκε η τοποθέτηση του ραδιοθόλου στο ραντάρ στον Προφήτη Ηλία
Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε καθ' όλη της διάρκεια της ημέρας ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος με Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων και φορείς των αρμόδιων υπουργείων, και κατόπιν συνομιλίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας  και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, αποφασίστηκε να λήξει η όποια δράση είχε προγραμματιστεί για την τοποθέτηση ραδιοθόλου στο ραντάρ που βρίσκεται στο βουνό του Προφήτη Ηλία Σαντορίνης.

Συμφωνήθηκε επιπλέον, σε επικοινωνία που θα γίνει εκ νέου τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου να προγραμματιστεί συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς για να υπάρξει διάλογος για το θέμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των μοναχών της Ι.Μ. Προφήτου Ηλία 

“Σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγο με απόφαση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι ενέργειες αναβάθμισης και εγκατάστασης του ραδιοθόλου.

Οι καρδιακές σας προσευχές, η δυναμική παρουσία όλων όσων μας στήριξαν να βρουν ανάλογη χάρη και έλεος από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό…

Η πρόσκληση για την Ιερά Αγρυπνία σήμερα βράδυ στις 20.00 ισχύει και η Μονή θα σας περιμένει να σας φιλοξενήσει με παροχή μοναστηριακού φαγητού όλο το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι την αγρυπνία. Ελάτε όσοι θέλετε να ευχαριστήσουμε τον Θεό για την θεία αυτή επέμβαση.

Παρακαλούνται όσοι έχουν συμμετάσχει στο μπλόκο με τα οχήματά τους να ελευθερώσουν σιγά σιγά το δρόμο προς το μοναστήρι”.


15/10/2018
 
15/10/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved