21 Σεπτεμβρίου 2018 Επικοινωνία
13/11/2017

Η Σαντορίνη στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού WTM και Fhiloxenia

Η Σαντορίνη στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού WTM και Fhiloxenia
Ιδιαίτερα δυναμική και φέτος η παρουσία της Σαντορίνης στην World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 6 έως και τις 8 Νοεμβρίου 2017.
Ο Δήμος Θήρας έδωσε το «παρών» προωθώντας το νησί και παρουσιάζοντας τα τοπικά μας προϊόντα, σ’ ένα οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο stand, στο γενικό περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Φωτογραφία της Manto Stournara.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ακολούθησε τοπερυσινό concept- ελληνικό καλοκαίρι και γαστρονομία - δίνοντας όμως φέτος μεγαλύτερη άνεση και χώρο στους επαγγελματίες του τχώρου.Τα τοπικά προϊόντα του κάθε νησιού είχαν την τιμητική τους, ενώμεγάλα videobanners στην κορυφή του περιπτέρου και ένα videowall στο βάθος μετέδιδαν εικόνες από όλα τα νησιά, με ιδιαίτερη έμφαση και πόλο έλξης τη Σαντορίνη.

Δυναμική παρουσία είχε όμως και ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού στην έκθεση καθώς παραβρέθηκαν πάνω από 15εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων του νησιού, πραγματοποιώντας συναντήσεις και επαφές για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Παράλληλα αρκετά μέσα επικοινωνίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί μας.

Φωτογραφία της Manto Stournara.
Το περίπτερο επισκέφτηκε η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά,ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΠΟΤ (Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού) κ. ΔημήτρηςΤρυφωνόπουλοςκαθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου.

Η έκθεση World Travel Marketαποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Στην έκθεση σύμφωνα με τους διοργανωτές προσήλθαν πάνω από 51.500 επαγγελματίες, με ένα τζίρο πάνω από 2,8 εκ. λίρες σε συμβόλαια και συμφωνίες.
 
Τις επόμενες μέρες (10-12/11) η Σαντορίνη είχε παρουσία και στην 33η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη, έκθεση στην οποία εκπροσωπείται όλη η τουριστική Ελλάδα, καθώς συμμετείχαν
 
φέτος και οι 13 Περιφέρειες, αλλά και πολλοί τουριστικοί δήμοι. Οι εκθέτες στην Philoxeniaήταν 400 (άμεσοι και έμμεσοι) από 18 χώρες, ενώ στην παράλληλη Hoteliaο αριθμός συμμετοχών ανήλθε στους 200 εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι). Έντονη ήταν φέτος η ξένη παρουσία, καθώς υπήρξαν συμμετοχές από χώρες όπως η Τουρκία –για πρώτη φορά έρχεται αυτόνομα η Σμύρνη και ο δήμος Σαρκόι - η Κύπρος, η Αίγυπτος, η Αυστρία, η Ρωσία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Πολωνία, το Λουξεμβούργο, η Τσεχία, η Σλοβακία, το Περού, οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία.
19/09/2018
 
19/09/2018
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved