Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τους φορείς πνευματικών δικαιωμάτων

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει τα μέλη της και κάθε ενδιαφερόμενο για την ισχύουσα Σύμβαση Εργασίας των Ξενοδοχουπαλλήλων 2023-2024 καθώς και για το τι ισχύει με τους φορείς και τα σωματεία πνευματικών δικαιωμάτων, με την ακόλουθη ανακοίνωση :

Σε συνέχεια σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος το οποίο έχει σταλεί σε όλα τα μέλη μας, με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ενημερώσουμε και δημόσια τα μέλη μας καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, οτι την ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Ξενοδοχουπαλλήλων 2023 - 2024 μπορείτε να βρείτε αναρτημένη και να κατεβάσετε σε pdf απο το αρχείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) στη διεύθυνση : https://www.hhf.gr/2014/05/29/%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4/

Επίσης, σχετικά με το θέμα των φορέων και σωματείων πνευματικών δικαιωμάτων, σας ενημερώνουμε οτι υποχρέωση πληρωμής υπάρχει μόνο έναντι των φορέων και σωματείων με τα οποία έχει συνάψει μνημόνια με συγκεκριμένες και καθορισμένες τιμές η Π.Ο.Ξ. , οι οποίες ισχύουν για όλα τα μέλη των Ενώσεών της, και συνεπώς και για εσάς.

Το ποιοί είναι αυτοί οι φορείς - σωματεία πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και ποιές οι τιμές που έχει συμφωνήσει με κάθε ένα απο αυτά η Π.Ο.Ξ. , μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εδω : https://www.hhf.gr/%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν σας ζητηθεί να καταβάλετε χρήματα σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, σωματείο κ.α. εκτός όσων έχουν υπογράψει σχετικές συμφωνίες με την Π.Ο.Ξ., μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ή στη νομική υπηρεσία της Π.Ο.Ξ. και του Ξ.Ε.Ε.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω θέματα είμαστε στη διάθεσή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : santorinihoteliers@gmail.com

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Το Δ.Σ.

Την έκθεση ‘Παρόντες-Απόντες: οι Αιγαιοπελαγίτες του χτες και τα σπιτικά τους’ παρουσιάζει το κέντρο KASTELANA
Πιστός στις παραδόσεις ο πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου διοργανώνει την Κυριακή 23/6 τον Κλήδωνα
Φρυκτωρίες 2024: Οι Κυκλάδες Επικοινωνούν αναδεικνύοντας την κοινή τους κληρονομιά
Η νέα απόφαση του Λιμεναρχείου Θήρας για το Αμμούδι με ισχύ απο 22 Ιουνίου
Θυελλώδεις ανέμους προαναγγέλει το Λιμεναρχείο Θήρας
Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος 22 με 25 Ιουνίου
H Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2024 στη Σαντορίνη
Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος το διάστημα 18 - 23 Ιουνίου
Υπέρ της εφαρμογής του birth allocation στη Σαντορίνη τάχθηκε η Υπ. Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις 21 Ιουνίου στη Μεσσαριά
Διαμαρτυρία Εμπορικού Συλλόγου στον ΔΕΔΔΗΕ για το απαρχαιωμένο δίκτυο διανομής ενέργειας στο νησί
Σε νέα διεύθυνση απο Δευτέρα το Πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ ΘΗΡΑΣ
Το Eργοστάσιο Tεχνών Σαντορίνης συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής!
Διαμαρτυρία 12.30 - 13.30 θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ξεναγοί έξω απο τον αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου
Η Σαντορίνη αναβαθμίζει την ασφάλεια των λιμένων της: Εφαρμογή μέτρων I.S.P.S.