Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τους φορείς πνευματικών δικαιωμάτων

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ενημερώνει τα μέλη της και κάθε ενδιαφερόμενο για την ισχύουσα Σύμβαση Εργασίας των Ξενοδοχουπαλλήλων 2023-2024 καθώς και για το τι ισχύει με τους φορείς και τα σωματεία πνευματικών δικαιωμάτων, με την ακόλουθη ανακοίνωση :

Σε συνέχεια σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος το οποίο έχει σταλεί σε όλα τα μέλη μας, με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ενημερώσουμε και δημόσια τα μέλη μας καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, οτι την ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Ξενοδοχουπαλλήλων 2023 - 2024 μπορείτε να βρείτε αναρτημένη και να κατεβάσετε σε pdf απο το αρχείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) στη διεύθυνση : https://www.hhf.gr/2014/05/29/%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4/

Επίσης, σχετικά με το θέμα των φορέων και σωματείων πνευματικών δικαιωμάτων, σας ενημερώνουμε οτι υποχρέωση πληρωμής υπάρχει μόνο έναντι των φορέων και σωματείων με τα οποία έχει συνάψει μνημόνια με συγκεκριμένες και καθορισμένες τιμές η Π.Ο.Ξ. , οι οποίες ισχύουν για όλα τα μέλη των Ενώσεών της, και συνεπώς και για εσάς.

Το ποιοί είναι αυτοί οι φορείς - σωματεία πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και ποιές οι τιμές που έχει συμφωνήσει με κάθε ένα απο αυτά η Π.Ο.Ξ. , μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εδω : https://www.hhf.gr/%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν σας ζητηθεί να καταβάλετε χρήματα σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, σωματείο κ.α. εκτός όσων έχουν υπογράψει σχετικές συμφωνίες με την Π.Ο.Ξ., μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ή στη νομική υπηρεσία της Π.Ο.Ξ. και του Ξ.Ε.Ε.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω θέματα είμαστε στη διάθεσή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : santorinihoteliers@gmail.com

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Το Δ.Σ.

Ποιοί οι κύκλοι εργασιών σε καταλύματα διαμονής και εστίαση του 2023 στην Σαντορίνη, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
Οι εργαζόμενοι της τοπικής "Εθνικής" καλούν την ομοσπονδία τους σε απεργία στις 28/2 υπέρ της αλήθειας των Τεμπών
Συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ. Θήρας στην πρώτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΙΜΕ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσαριά λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ
Και στον διεθνή Τύπο δημοσιεύματα για το ναυάγιο του Sea Diamond
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του Πύργου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πύργο λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ
Τρισάγιο στη μνήμη των νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών απο την Ένωση Γονέων Θήρας στις 28/2
Το περιφερειακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης θέτει ως θέμα η παράταξη του Νικηφόρου Παπανικόλα στην ειδική συνεδρίαση του Π.Συμβουλίου
Χοιρινό με πράσο μαγείρεψαν η Μαρία Δρόσου και η Μαρία Πρασίνου
Έναρξη εργασιών βελτίωσης της οδικής ασφάλειας
Η "Ατλαντίδα" καλεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Πολυκάρπου
Προετοιμασία για τη δημιουργία αίθουσας επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας
Τιμητική εκδήλωση στους υποστηρικτές του διοργανώνει το Πτωχοκομείο Θήρας
Την 1η/3ου παραδίδεται από τον ΦοΔΣΑ νέο κύτταρο στον ΧΥΤΑ βόρειας Ρόδου. Με το καλό και στα δικά μας.