Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Φηρά στις 22 Ιανουαρίου 2023  την κορυφαία εκδήλωσή της που περιελάμβανε τα εξής :
  • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τις ευλογίες του  Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου  πρωτοπρεσβύτερου π.  Σιγάλα Νικόλαου  και του πατέρα Κωνσταντίνου  .
  • Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία απηύθυνε  τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης .
  • Χαιρετισμός από τον Βουλευτή Κυκλάδων κο Συρμαλένιο Νικόλαο και  από όλους τους επίσημους που  έκαναν βραβεύσεις ,  πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου , Δήμαρχο , αντιδήμαρχο ,επικεφαλείς συνδυασμών  κλπ.    .
  •  Διαβάστηκαν χαιρετισμοί  : του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου Βουλευτή Κυκλάδων κου Ιωάννη Βρούτση  ,  της Βουλευτού  Κυκλάδων  κας Κατερίνας  Μονογυιού , του Βουλευτή Κυκλάδων κου Φίλιππου Φόρτωμα και του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κου Γεώργιου Λεονταρίτη  .
  • Απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα Γυμνάσια, Λύκεια,  και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση . Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και  συμβολικό χρηματικό ποσό  προσφορά των κυρίων Παπανδρεόπουλου Στέλιου και  Λιγνού Ιάκωβου  .
Τα παιδιά που αρίστευσαν  ήταν:
Νομικού Νικολίνα του Νικολάου και της Άννας ,  Σπαθάρης Λουκάς του Δημητρίου και της Λυδίας , Διονυσοπούλου Αικατερίνη του Ευαγγέλου και της Μαρίας ,
 Σπαθάρη Αννα-Μαρία του Δημητρίου και της Λυδίας , Αδαμίδης Νικόλαος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας , Σιγάλα Αρετή του Αντωνίου και της Παρασκευής ,  
Λειβαδάρου Δέσποινα του Βλασίου και της Αικατερίνης ,  Κολυδά  Άντωνία του Αναστασίου και της Καλλιόπης ,  Φύτρου Μιχαέλα του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας ,  
 Νομικού Ευαγγελία του Νικολάου και της Άννας ,  Σπαθάρης Μαρίνος του Δημητρίου και της Λυδίας , Φύτρου Μαρουλία – Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας ,  Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνης , Αδαμίδης Βασίλειος  του Γεωργίου και της Θεοδοσίας , Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκευής , Πρέκα Αικατερίνη του Νικολάου και της Μαρίας ,  Φουστέρη Ηλιού του Γεωργίου και της Μαρίας , Δρόσος Γεώργιος του Νικολάου και της Ειρήνης ,  Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου και της Στυλιανής , Βασσάλου Αντωνία του Ιωάννη και της Ανδριανής ,
Βασσάλου  Ευαγγελία του Ιωάννη και της Ανδριανής , Λιγνού Θεώνη του Ελευθερίου και της Αντωνίας , Χιώτη Φλώρα-Μαρία του Ιωάννη και της Μάρθας , Παπαδοπούλου Αικατερίνη του Στέφανου και της Αγγελικής .
Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν:
Αδαμίδης Βασίλειος  του Γεωργίου και της Θεοδοσίας , Πελακάνος Αρτέμιος του Δημητρίου και της Ελένης , Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκευής , Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνης , Φύτρου Μαρουλία – Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας , Φύτρου Ζαμπέλα του Αντωνίου και της Στυλιανής .
 Βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες 
Ζαφειροπούλου Ανδριάνα ,  Καβαλλάρη Παρασκευή του Πετρου , Αλαμπραχίμι Τζεμιλέ του Ενβέρ σύζυγος Σαλά Ιλίρ .
            Απονομή τιμητικών διακρίσεων
1)  Στο Νηπιαγωγείο Μεγαλοχωρίου για την βράβευσή του επί τρία συνεχόμενα έτη στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας ‘Οδική ασφάλεια παντού και πάντα ’ με διευθύντρια την κ. Μαρία  Κοτταρίδου . 2)  Στην κυρία Μαρία Πρασίνου για την προσφορά της στους πολύτεκνους και στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης .
3)  Στην κυρία Μαυρομάτη Γιάννα για την προσφορά της στα πολιτιστικά και την παράδοση της Σαντορίνης . 4)  Στον κύριο Ρούσσο Σταύρο για την έμπρακτη αγάπη του στο συνάνθρωπο και την προσφορά του στη Θηραϊκή Κοινωνία . 5)  Στον κύριο Μάινα Ηλία για την πολύχρονη προσφορά του στη Θηραϊκή κοινωνία .  6)  Στον κύριο Στεφάνου Γεώργιο για την μεγάλη του προσφορά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Σαντορίνης .
  • Ετήσια γενική συνέλευση , απολογισμός για το έτος 2022, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους ,προγραμματισμός δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά πλούσιων δώρων σε όλα τα παιδιά των  πολύτεκνων οικογενειών .
 
 
                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 
                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                            ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ
 
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
FEELHELLAS: Η Σαντορίνη ανάμεσα στους ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία
Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης συμμετέχει στο 63 προσκλητήριο ΑΓΑΠΗΣ της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης
Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα της αιμοδοσίας του Φεβρουαρίου
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 10 Φεβρουαρίου
Συλλογή τροφίμων απο το παράρτημα Σαντορίνης του Ερυθρού Σταυρού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
Τοποθετήσεις της Θηραϊκής Πολιτείας για την αδυναμία σύγκλισης δημοτικού συμβουλίου και την άρνηση των διαζώσης συνεδριάσεων
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα κόψει την πίτα του το Νοσοκομείο Σαντορίνης
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 8 και 9 Φεβρουαρίου
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 7 και 8 Φεβρουαρίου
Θυρανοίξια των ναών του Αγίου Νέστορα και της Αγίας Μελάνης στις 12/2 στη Μεσαριά
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της Σαντορίνης με απόφαση του δημάρχου
Αναβάλλεται η σημερινή (6/2) έναρξη της αιμοδοσίας λόγο αδυναμίας άφιξης του κλιμακίου
Αναβλήθηκε η χθεσινή κοπή της πίτας του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού λόγο κακοκαιρίας
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 2/2023 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-02-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.00 ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
Volcano TV
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
© 2023 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.