Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Νέα εποχή, νέος χώρος, νέα μέρα και ώρα για τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας

Πιστή στα Φθινοπωρινά της ραντεβού η Κ.Λ.Θ. ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών της προβολών την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 με την ταινία «Ο Γάιδαρος ο Εραστής μου και Εγώ».

Προσοχή!!!!!
Αυτή τη φορά η Κ.Λ.Θ. δεν θα προβάλει στον πάντα φιλόξενο χώρο του Οινοποιείου Μπουτάρη αλλά σε έναν χώρο «κατεξοχήν σινεμά» και φυσικά όχι Σαββατόβραδα αλλά τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21:00 μμ. 

Ο νέος χώρος προβολών είναι ο κινηματογράφος Villagio στο Καμάρι και πραγματικά πρόκειται για μία επόμενη σελίδα στην ιστορία της Κ.Λ.Θ. η οποία έχει στόχο να βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες θέασης αφού ο χώρος, η ποιότητα ήχου και εικόνας αναμφισβήτητα θα είναι πολύ καλύτερες.

Στον νέο χώρο θα υπάρχει το κλασσικό 15λεπτο διάλειμμα και το μπαρ του κινηματογράφου εν ενεργεία, το οποίο θα προσφέρει κρασί και διάφορα snacks.

Είμαστε σίγουροι ότι τα μέλη και οι φίλοι της Κ.Λ.Θ. θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια του Δ.Σ. που στόχο έχει να προσφέρει ακόμη πιο ποιοτικό σινεμά στο κινηματογραφόφιλο κοινό.

Το Οινοποιείο Μπουτάρη παραμένει η έδρα και το σημείο αναφοράς της Κ.Λ.Θ. και ο στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί η έδρα και ο χώρος του οινοποιείου για την διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων και αφιερωμάτων που προγραμματίζονται για το 2023. 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας (Κ.Λ.Θ.) λειτουργεί στη Σαντορίνη επί 28 συνεχή χρόνια με πλήρες χειμερινό πρόγραμμα προβολών, στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι Θήρας (16-17 προβολές κατ’ έτος). 

Επιπρόσθετα η ΚΛΘ έχει διοργανώσει ειδικές προβολές και εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας και άλλους φορείς σχετικά με πολιτισμικά, εκπαιδευτικά και περιβαλλοντικά ζητήματα όπως: Προβολές για το Έτος γαστρονομίας 2013, για την συντήρηση και σήμανση των μονοπατιών, για το
βιοκλιματικό στέγαστρο του Ακρωτηρίου, για τον αμπελώνα στο πλαίσιο του Άμπελος 2013, για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά και σεμινάρια και προβολές για τους μαθητές των Δημόσιων Σχολείων του νησιού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Λ.Θ.
Ο Πρόεδρος
Πέτρος Ι. Βαμβακούσης


Δυό λόγια για την ταινία : 

Μήνες τώρα η Antoinette περιμένει το καλοκαίρι για μια ρομαντική εβδομάδα με τον εραστή της Vladimir. Τελευταία στιγμή εκείνος ακυρώνει: η γυναίκα του κανόνισε οικογενειακή εκδρομή στην οροσειρά Cévennes με γάιδαρο! Παρατημένη, η Antoinette αποφασίζει να ακολουθήσει κι αυτή το «μονοπάτι του Stevenson». Όταν φτάνει, πουθενά ο Vladimir, παρά μόνο κάποιος Patrick – ένας ανυπάκουος γάιδαρος – που θα τη συνοδεύσει στο περίεργο ταξίδι της...


www.youtube.com/watch?v=kLAWK5C0pPU
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών στο ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσαριά στις 2/12 λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ
Στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια λειτουργίας του AHEPA συμμετείχε η AHEPA Σαντορίνης
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 2/12
Κ.Κ.Ε. Σαντορίνης : Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την υγεία!
Ανακοίνωση καταγγελία για το νομοσχέδιο για την υγεία απο το Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 18/2022 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/11/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την 1η Δεκεμβρίου
Το μεγαλύτερο Xριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Ν. Αιγαίου ανοίγει τις πύλες του στο ΔΑΠΠΟΣ!
Χριστουγεννιάτικος Μαραθώνιος στην Οία
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 30/11
Δωρεάν παραχώρηση ασθενοφόρου από την Υ.Π.Α. Θήρας στο Ε.Κ.Α.Β. Θήρας
Ερώτηση του ΚΚΕ για τις σοβαρές ελλείψεις στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης
Αναζήτηση εργασίας φροντίδας ηλικιωμένων και παιδιών
2η συνάντηση της Σχολής Γονέων 2022-2023 του Παιδικού Σταθμού "Η Γλυκογαλούσα"
Volcano TV
Hondos_KE
ΔΕΥΑΘ 29/6
© 2022 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.