Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Εδραιώνεται και αναβαθμίζεται η παρουσία της Fraport Greece στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά, συνάντηση και ανοικτή συζήτηση στελεχών της Fraport Greece με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των επαγγελματικών και εμπορικών σωματίων του νομού Χανίων και της περιφέρειας Κρήτης, όπως και εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Η συνάντηση, πρωτοβουλία της Fraport Greece, ορίστηκε στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων της εταιρείας διαχείρισης του αεροδρομίου Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» με τους τοπικούς φορείς και τους συνεργάτες της.
 
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λειτουργία, η πορεία και η εξέλιξη του αεροδρομίου Χανίων, η βιώσιμη ανάπτυξή του, όσο και η συμβολή του στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ανοικτής συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν τις απόψεις τους για συγκεκριμένα θέματα, μεταξύ άλλων η εξέλιξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, οι low cost εταιρείες και το μοντέλο του βιώσιμου τουρισμού για την Κρήτη.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece, μεταξύ άλλων σημείωσε στον χαιρετισμό του: «Η ολοκλήρωση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, είναι τα θεμέλια για όσα θα θέλαμε στη συνέχεια να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί με την ελληνική κοινωνία, με την ίδια αξιοπιστία και τις ίδιες αξίες που έχουμε πορευτεί μέχρι σήμερα, πάντα με γνώμονα την πρόοδο της Ελλάδας. Πλέον, στοχεύουμε στις υπηρεσίες και στην εμπειρία των επισκεπτών. Στη δημιουργία κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και μιας συνολικής εμπειρίας εφάμιλλης των καλύτερων αντίστοιχων  αεροδρομίων παγκοσμίως. Όσον αφορά το αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι μας ζήσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το αεροδρόμιο της πόλης έχει διαχρονικά ανοδική πορεία με ένα μείγμα πτήσεων που υπόσχεται ένα ακόμη καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.»
 
Ο κ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, με αφορμή τη συμπλήρωση των 5 ετών παρουσίας της Fraport Greece στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην  ανασκόπηση της εξέλιξης της επιβατικής κίνησης του αεροδρομίου Χανίων παρουσιάζοντας αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις αγορές με τις οποίες συνδέεται το αεροδρόμιο, καθώς τις αεροπορικές που επιχειρούν σε αυτό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, καθώς και στο πρόγραμμα κινήτρων που παρέχει η εταιρεία σε όλες τις εταιρείες που θα επιλέξουν να εκτελέσουν διεθνή δρομολόγια στα Χανιά κατά τους χειμερινούς μήνες. Ο κ. Βήλος αναφέρθηκε επίσης στις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε επενδύσεις στην ανάπτυξη δημόσιων και ιδιωτικών υποδομών στα Χανιά, καθώς και στην ιδιαίτερα πετυχημένη συνεργασία της Fraport Greece με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης για την αποτελεσματική προώθηση του προορισμού και στην προσέλκυση νέων αεροπορικών συνδέσεων.
 
Ο κ. Παναγιώτης Σπυράτος, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece, αναφέρθηκε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του αεροδρομίου σε θέματα ασφάλειας, ποιότητας και ταχύτητας εξυπηρέτησης των επιβατών, όπως και στη συνεχή αναβάθμιση των τεχνικών υποδομών του τερματικού σταθμού.

 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών στο ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσαριά στις 2/12 λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ
Στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια λειτουργίας του AHEPA συμμετείχε η AHEPA Σαντορίνης
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 2/12
Κ.Κ.Ε. Σαντορίνης : Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την υγεία!
Ανακοίνωση καταγγελία για το νομοσχέδιο για την υγεία απο το Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 18/2022 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/11/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την 1η Δεκεμβρίου
Το μεγαλύτερο Xριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Ν. Αιγαίου ανοίγει τις πύλες του στο ΔΑΠΠΟΣ!
Χριστουγεννιάτικος Μαραθώνιος στην Οία
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 30/11
Δωρεάν παραχώρηση ασθενοφόρου από την Υ.Π.Α. Θήρας στο Ε.Κ.Α.Β. Θήρας
Ερώτηση του ΚΚΕ για τις σοβαρές ελλείψεις στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης
Αναζήτηση εργασίας φροντίδας ηλικιωμένων και παιδιών
2η συνάντηση της Σχολής Γονέων 2022-2023 του Παιδικού Σταθμού "Η Γλυκογαλούσα"
Volcano TV
Hondos_KE
ΔΕΥΑΘ 29/6
© 2022 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.