Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στο ΙΜΠΗΣ

Το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης καλεί, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού του, τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Λουκά & Ευάγγελου Μπελλώνια (Φηρά- Σαντορίνη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Διαπίστωση απαρτίας
  2. Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης
  3. Παρουσίαση πεπραγμένων ΙΜΠΗΣ και Οικονομικός Απολογισμός
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
Οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στον ίδιο χώρο, μετά τη Γενική Συνέλευση. Η εκλογική διαδικασία μέσω ηλεκτρονικής ψήφου (για τα μέλη που δε θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία) θα γίνει την ίδια μέρα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας με φυσική παρουσία, και σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση της συνεννόησης με το σύστημα ΖΕΥΣ.
Οι υποψήφιοι για το αξίωμα μέλους του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στο ΔΣ έως και την παραμονή των εκλογών. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές συνδρομές τους στο ΙΜΠΗΣ (συνδρομές 3 τελευταίων ετών, €30,00).
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση (και οι Εκλογές που θα ακολουθήσουν) θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:00, αντίστοιχα. Η εκλογική διαδικασία μέσω ηλεκτρονικής ψήφου (για τα μέλη που δε θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία) θα γίνει την ίδια μέρα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας με φυσική παρουσία, και σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση της συνεννόησης με το σύστημα ΖΕΥΣ.
Λεπτομέρειες για τη διαδικασία συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας παρουσιάζονται στο επισυναπτόμενο φύλλο οδηγιώνΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΙΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΥΠ.

ΑΡΙΘΜ. Δ1Α/ΓΠ.ΟΙΚ. 60400/3.10.2021
  • Η Γενική Συνέλευση του ΙΜΠΗΣ και οι Εκλογές νέου Δ.Σ. θα γίνουν με φυσική
παρουσία και τήρηση των προϋποθέσεων της παραγράφου 4 του άρθρου 1 και του Παραρτήματος 10, που περιλαμβάνονται στην ΚΥΑ υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400/3.10.2021 , δηλαδή:
Α) Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων
Β) Αναλογία ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ.
Γ) Χρήση μάσκας και αντισηπτικού
  • Στη δια ζώσης διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογής του ΔΣ
μπορεί να συμμετάσχουν μόνο τα μέλη του ΙΜΠΗΣ που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Παράρτημα 10 της παραπάνω ΚΥΑ.
  • Όσα μέλη του ΙΜΠΗΣ δεν πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση, δηλαδή όσοι
δε διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, θα συμμετέχουν τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του ΔΣ, διαδικτυακά. Η διαδικτυακή συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση θα γίνει μέσω συνδέσμου της πλατφόρμας Zoom που θα αποσταλεί στα μέλη του ΙΜΠΗΣ μέσω email, ενώ η διαδικτυακή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία (εκλογή νέου ΔΣ), θα πραγματοποιηθεί μέσω της Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ, που παρέχεται από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η Ψηφιακή Κάλπη Ζεύς επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών παντός τύπου, με ψηφιακό τρόπο.
  • Λόγω του περιορισμένου χώρου που είναι διαθέσιμος στο Μπελλώνειο
Πολιτιστικό Κέντρο, αλλά και λόγω της απαίτησης για προκαθορισμένο αριθμό παρόντων (Παράρτημα 10 της σχετικής ΚΥΑ) είναι απαραίτητο να μέλη του ΙΜΠΗΣ που προτίθενται να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία (και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, δηλαδή έχουν ή θα έχουν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) να το δηλώσουν μέσω εμαιλ στο ismosav[email protected]gmail.com, ώστε να συμπεριληφθούν στο σχετικό κατάλογο
  • Τα υπόλοιπα μέλη που δε θα κάνουν την παραπάνω δήλωση πρόθεσης
συμμετοχής με φυσική παρουσία, μπορούν να συμμετάσχουν και αυτά διαδικτυακά (τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία). Στην κατηγορία αυτή ανήκουν υποχρεωτικά όλα τα μέλη που δε θα διαθέτουν (την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης) πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη μελών του ΔΣ
του ΙΜΠΗΣ αποτελεί το να είναι ταμειακά ενήμεροι. Τα μέλη του ΙΜΠΗΣ που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 30€ (συνδρομές τριών τελευταίων ετών) στο λογαριασμό του ΙΜΠΗΣ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ με αριθμό:
GR28 0172 7060 0057 0601 0254 238
μέχρι και την προηγούμενη ημέρα των εκλογών. Επισημαίνεται στα μέλη να μη ξεχάσουν στα σχόλια της κατάθεσης να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό τους για τον απαραίτητο έλεγχο κατά τη διαδικασία της εκλογής του νέου ΔΣ.

 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Mουσική εκδήλωση με το Λοίζο Σορώτο από την Εστία του Πύργου και το σύλλογο Κρητών
Ένα ακόμη open event με ζωντανή μουσική στις 13/8 από το 7 Steak Lounge
Στο εστιατόριο 7 Seven Steak Lounge θα εμφανιστεί στις 27/8 η Φωτεινή Βελεσιώτου
Οι επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης
Ο Πάνος Κιάμος στον Σάκη Πατηνιώτη
Ανακοίνωση της KOB IOY με αφορμή τα εγκαίνια του 3ου Κ.Υ. στο νησί
Θηραϊκή Πολιτεία: Ζητούμε την ΑΜΕΣΗ καταβολή των οφειλομένων ποσών του Α.ΝΗ.ΚΟ.
Ανοίγει για το κοινό το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στις 5/8/2022
Ο κεντρώος χώρος που λησμόνησε αλλά δεν θα ξανάξεχάσει πια τι σημαίνει Δεξιά, του Αντώνη Γάκη.
Επαναπρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συνεργασία με ιδιώτες γιατρούς με Α.Π.Υ. από το Γ.Ν.Θήρας
Την πρόσληψη 22 υπαλλήλων προωθεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας
Συναυλία με την Φωτεινή Δάρα στον Πύργο (9/8)
Στην τελική της ευθεία η λαχειοφόρος αγορά υπέρ του Πτωχοκομείου Θήρας
Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Ρόδο, Σύμη, Κάρπαθο και Θήρα
Volcano TV
Hondos_KE
ΔΕΥΑΘ 29/6
δεναξας
Santorini Experience 2022
© 2022 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.