Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ραδιο-τηλεμαραθώνιος σήμερα υπέρ του Πτωχοκομείου Θήρας

Συντάκτης: ΔΚ
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, 

To Ίδρυμα του Πτωχοκομείου Θήρας ανακοινώνει την διοργάνωση τηλεμαραθωνίου στις 20 Ιανουαρίου 2021, με σκοπό την συγκέντρωση ποσού που θα συνδράμει στην αποπεράτωση των έργων ανοικοδόμησης, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των έργων επέκτασης της δομής φροντίδας ηλικιωμένων, στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης.

Μετά τη συνεδρίαση με τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συναποφασίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής του τηλεμαραθωνίου η 20η Ιανουαρίου, το πρωί της οποίας και λόγω του εορτασμού του Αγίου Ευθυμίου, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθύμιου (ναός του Πτωχοκομείου), χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας (20/1) το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι θα διεξάγει αυτόν τον «Μαραθώνιο Αγάπης» μέσα από τη μία Πτέρυγα του Ιδρύματος που έχει ήδη ολοκληρωθεί και από το στούντιο του σταθμού.

Οι καταβολές αυτές των φυσικών και νομικών προσώπων μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:
1) Είτε με απευθείας έμβασμα δια ζώσης ή με e-banking στους ειδικούς λογαριασμούς που το Ίδρυμα του Πτωχοκομείου έχει ανοίξει κατόπιν ειδικής αδείας που εξασφάλισε από το Υπουργείο Εργασίας, θέτοντας ως αιτιολογία «Υπέρ του τηλεμαραθωνίου του Πτωχοκομείου Θήρας».

Οι λογαριασμοί αυτοί είναι :
Alpha Bank αρ.λογ. IBAN: GR2701406230623002002029807 BIC: CRBAGRAA
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αρ. λογ. IBAN: GR1001103510000035100685193 BIC: ETHNGRAA
2) Είτε καλώντας στα τηλέφωνα : 22860 31098 & 6987484417 & 6987484496 & 6987484737 είτε με email: [email protected] και στο Messenger της Σελίδας «Πτωχοκομείο Θήρας» στο Facebook δηλώνοντας το όνομα, το τηλέφωνό τους και το ποσό συνδρομής των. Ακολούθως η επιτροπή του Ιδρύματος θα φροντίσει να εισπράξει με σφραγισμένα και αριθμημένα μπλοκ είσπραξης ποσών τις καταβολές αυτές, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους.


Τα ονόματα των ενδιαφερόμενων θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου (εκτός εκείνων που τυχόν επιθυμούν να συνδράμουν ανώνυμα!)

Ευχαριστούμε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι VOLCANO TV από όπου θα μεταδοθεί ζωντανά ο τηλεμαραθώνιος σε συνεργασία με τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης Ευχαριστούμε τη τοπική έντυπη «Εφημερίδα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και τα ενημερωτικά site του νησιού NeaSantorinis.gr, SantoriniMagazine.gr, AgoraPress.gr, SantoNews.com, SantoriniPress.gr, Atlantea.gr, για την προβολή της διοργάνωσης και την ενεργή συμμετοχή τους, μέσω των δημοσιογράφων τους στο ραδιο-τηλεμαραθώνιο.

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας εκ μέρους, του Προέδρου Σεβ. Μητροπολίτου Θήρας κ.κ. Επιφανίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Φιλοξενουμένων του Ιδρύματος, σε όλους όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν και να συνδράμουν οικονομικά. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών ως προς το πρόγραμμα της εκδήλωσης, 


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2020 – Ημέρα αγάπης και προσφοράς.
Συντονιστείτε με τον Ραδιο-τηλε-μαραθώνιο αγάπης.
Μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα, για το πτωχοκομείο Θήρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου από όλα τα ΜΜΕ της Σαντορίνης με την συμμετοχή και αρκετών ΜΜΕ του Νομού.
Στην προσπάθεια συμμετέχει η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου, η Εκκλησία αλλά και η τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Ραδιοτηλεμαραθώνιος θα αρχίσει 07:00 το πρωί με την ζωντανή μετάδοση της θείας λειτουργίας από τον Ιερό ναό του Αγίου Ευθυμίου που βρίσκεται μέσα στο Πτωχοκομείο.
Θα μεταδοθεί το μήνυμα και η ομιλία του Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφανίου.
Στην συνέχεια θα αρχίσει τηλεοπτικά σε ζωντανή σύνδεση με το Πτωχοκομείο ο ραδιοτηλεμαραθώνιος, ενώ από 08:00 – 10:00 ενώ θα συμμετέχει ραδιοφωνικά η εκπομπή της Μαρίας Πρασίνου από το ράδιο Σαντορίνη 106,4.
11:00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Δημήτρης Πράσσος και η εκπομπή θα μεταδίδεται από το volcano TV και το Ράδιο Σαντορίνη 106,4.
12 το μεσημέρι μαζί με το Δημήτρη Πράσσο , τη Μαρία Πρασίνου, το Παναγιώτη Μυτιληναίο και άλλους δημοσιογράφους  από τη Σαντορίνη και τα νησιά θα γίνουν συνεχής συνδέσεις με Μητροπολίτες ( Πειραιώς , Σύρου κ.α) καθώς και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.
Σε όλη τη διάρκεια του Ραδιο-τηλε-Μαραθώνιου οι ακροατές και οι τηλεθεατές μας μπορούν να επικοινωνούν με δύο τηλεφωνικές γραμμές στα στούντιο:
22860 24500 και 22860 25221.
Ο Ραδιοτηλεμαραθώνιος θα ολοκληρωθεί 20:00 με την παρουσία στο στούντιο του Διευθυντή του Γηροκομείου κ. Μανώλη Λειβαδάρου.
Μπορείτε να βλέπετε ζωντανά σε όλη τη διάρκειά του τον ραδιοτηλαμαραθώνιο σε αυτό το link: https://hls.dos.gr/volcanotv/
Επίσης στο Facebook  στη σελίδα του volcano TV : https://www.facebook.com/Volcano-TV-242206286638094
Ραδιοφωνικά σε αυτό το link: http://www.e-radio.gr/Santorini-Fm-1064-Santorini-i747/live
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους και σας περιμένουμε.
Πηγή : https://www.facebook.com/ptthiras/
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Atacon
Hondos_210223
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αναφορά πανδημίας της 26/2 – Κρούσματα στις ΠΕ Θήρας (2), Νάξου (7) και Σύρου (2). Η Σύρος στο "κόκκινο", η Μύκονος σε απλή επιτήρηση
Ο Δήμος Θήρας εντείνει τη μάχη κατά της πανδημίας
Θηραϊκή Πολιτεία : Μελέτη προστασίας της παράκτιας ζώνης Καμαρίου νήσου Θήρας
Μission in Santorini από την Healthy Seas
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θήρας 1/3 16.00 - θέματα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μονόλιθο- Αγ. Παρασκευή λόγω εργασιών στο δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
Αναβολή των εκλογών του Συλλόγου Λογιστών Θήρας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Καρτεράδο λόγω εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
Έργα ασφαλτόστρωσης στο κεντρικό δημοτικό οδικό δίκτυο
Δ.Ε.Υ.Α.Θ. : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στo Μεγαλοχώρι λόγω απαραίτητων εργασιών
Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Επιστολή στον Υπ. τουρισμού σχετικά με την αμερικανική αγορά
Ν. Συρμαλένιος: Θα δρομολογηθεί επιτέλους η ανέλκυση του ναυαγίου του SEA DIAMOND;
Καλλωπιστικές παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία Φηρών
880 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 1 στην Π.Ε. Θήρας
Επίσκεψη του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαράλαμπο Δαρζέντα
Λιγνός_νέα
© 2021 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.