Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Απαντήσεις της Θηραϊκής Πολιτείας στον απολογισμό 9μήνου του ΤΩΡΑ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Στο χθεσινό δελτίο τύπου του κ. Μανώλη Ορφανού δημοσιεύεται ο πανηγυρικός του λόγος για τους εννέα μήνες λειτουργίας της ΔΕΥΑΘ και του ΔΑΠΠΟΣ. Αναφέρει μετ’ επιτάσεως εντελώς αόριστα έργα που έγιναν χωρίς όμως να λέει ποια είναι αυτά καθώς επίσης κάνει λόγο και για αλλαγές του τρόπου λειτουργίας των παραπάνω νομικών προσώπων χωρίς να περιγράφει ποιες αλλαγές έγιναν στον τρόπο διοίκησής τους. Και όλα αυτά με στόχο την αντιπαράθεση του δήθεν σημαντικού έργου που έχει γίνει τους τελευταίους εννέα μήνες με το δήθεν ανύπαρκτο έργο της δημοτικής μας αρχής  και την μικροπολιτική όπως αναφέρει που ακολουθούσαμε, ενώ πολύ καλά γνωρίζει ότι όσα έργα προχώρησαν την περίοδο αυτή των εννέα μηνών  όλα είχαν προγραμματισθεί, μελετηθεί και δημοπρατηθεί από τις απελθούσες διοικήσεις τους.

Μην έχοντας όμως συγκεκριμένο έργο να παρουσιάσει ο κ. Ορφανός καταφεύγει σε αοριστολογίες και σε αντιπολιτευτικό λόγο που δεν έχει θέση ούτε μπορεί να αποτελεί περιεχόμενο  απολογισμού έργου αφού εάν υπάρχει έργο αυτό θα κριθεί.

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας και για την αποκατάσταση της αλήθειας  και από σεβασμό στους συνεργάτες μου, καλώ τον κύριο Μ.Ορφανό να διευκρινίσει σε ποια συγκεκριμένα έργα αναφέρεται, να αναφερθεί στις αλλαγές του τρόπου  διοίκησης των παραπάνω νομικών προσώπων που έγιναν επί των ημερών του καθώς και τις πηγές και τα ποσά των χρηματοδοτήσεων για τα οποία κάνει λόγο.

Και συγκεκριμένα: Επειδή ως γνωστόν η Θηραϊκή Πολιτεία έχει αποκλειστεί από τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοτικών επιχειρήσεων, θα πρέπει να μας γνωρίσει ποια είναι τα ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια τα οποία έχει διεκδικήσει και λάβει από την 01/09/2019 για έργα όμως τα οποία δεν είχαν προετοιμαστεί προηγουμένως από εμάς και αυτά με αποδείξεις. Και σε ότι αφορά την αλλαγή του τρόπου διοίκησης πέραν της συγκρότησης των  διοικητικών  συμβουλίων που εκ του νόμου ορίζονται, να μας γνωρίσει ποιες αλλαγές επήλθαν και με ποιες συμβάσεις, με ποια πρόσωπα και με τι καθήκοντα.

Διαφορετικά πρόκειται για λόγια εντυπωσιασμού, χωρίς δυνατότητα ελέγχου της αλήθειάς τους  και για λόγια προς υπενθύμιση του ρόλου της παράταξής του στη  Δημοτική Αρχή.

 
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία

Νίκος Ζώρζος”.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Atacon
Covid Protection
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Νεο Συντονιστικό στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θήρας
Συνεχίζονται οι σφαλτοστρώσεις στα Φηρά από το Δήμο Θήρας
Santorini s' agapo: Ταξιδιωτικός οδηγός - "ερωτική εξομολόγηση" για τη Σαντορίνη
Συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης αλλοδαπών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Η Μάρθα Σιγάλα των 18.800 μορίων απο το Εμπορείο, συνιστά για τις Πανελλήνιες ψυχραιμία και κριτική σκέψη
Πρόσκληση για την εορτή του Αγίου Παϊσίου Μεσαριάς
Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θήρας
Αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της ημερίδας του Σύλλογου Στήριξης Γεν. Νοσοκομείου Θήρας
Ερώτηση ΚΚΕ για την επανασύσταση γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας στην Σαντορίνη
Ερώτηση του ΚΚΕ στην Βουλή για το νέο σχολείο του Καμαριού
Γιώργος Χατζημάρκος: “Η φετινή σαιζόν θα κριθεί από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης μας από τις διακοπές του”
Το πρόγραμμα δρομολογίων του H/S/C SANTORINI PALACE
Μέρα μνήμης του σεισμού του 1956
Χορηγία 1,5 τόνου υγραερίου για το υγειονομικό προσωπικό του Γ.Ν. Θήρας
Relax Mind – Ανοιχτές ομάδες ψυχολογικής ενδυνάμωσης ενηλίκων
web radio
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos Cender
Poliiatreio
Όμηρρς
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.