Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψαν την Βασιλόπιτα τους οι Πολύτεκνοι Σαντορίνης

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Φηρά στις 19 Ιανουαρίου 2020 την κορυφαία εκδήλωσή της που περιελάμβανε τα εξής :
  • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιου  .
  • Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία απηύθυνε  τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης  προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισης τους με σοβαρές παρεμβάσεις από το Δήμο Θήρας .
  • Χαιρετισμοί  από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Σιγάλα Νικόλαο  , από τον βουλευτή Κυκλάδων του Σύριζα  κο  Νίκο Συρμαλένιο , από τον Δήμαρχο Θήρας κο Αντώνιο Σιγάλα , τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κο Δαρζέντα Γιώργο , τον πρώην Δήμαρχο Θήρας κο Νικόλαο  Ζώρζο , από προέδρους κοινοτήτων , από προέδρους συλλόγων , την Λιμενάρχη Θήρας , τον Αερολιμενάρχη Θήρας και  από όλους τους επίσημους που  έκαναν βραβεύσεις .
  • Διαβάστηκε χαιρετισμός  : της κας Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτή Κυκλάδων .
  • Απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα Γυμνάσια, Λύκεια,  και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση . Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και  συμβολικό χρηματικό ποσό  .
Τα παιδιά που αρίστευσαν  ήταν:
Διονυσόπουλος Ανδρέας του Ευαγγέλου και της Μαρίας , Φύτρου Μιχαέλα του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας , Τσαχάκης Αθανάσιος του Ζαχαρία και της Ειρήνης , Νομικού Ευαγγελία του Νικολάου και της Άννας , Φύτρου Μαρουλία – Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας , Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνης , Βελεγράκης  Ηλίας του Ιωάννη και της Μαρίας , Πρέκα Αικατερίνη του Νικολάου και της Μαρίας , Σιγάλα Φλώρα του Αντωνίου και της Παρασκευής , Σιγάλα Άννα του Αντωνίου και της Παρασκευής , Φέγγη Ελένη του Γεωργίου και της Πηνελόπης , Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκευής , Αδαμίδης Βασίλειος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας , Αναπλιώτης Προκόπιος του Αντωνίου και της Ζαμπέτας , Οικονόμου Νιόβη του Παύλου και της Αυγής , Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου και της Στυλιανής , Κολυδά  Άννα του Αναστασίου και της Καλλιόπης , Αρβανίτης Ματθαίος του Ιωάννη και της Μαρίας.    
Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν:
Αρβανίτη Ευαγγελία - Χριστιάννα του Ευσταθίου και της Άννας , Αρβανίτη Μαρία του Νικολάου και της Νκολέττας , Γαβρίλης  Λέανδρος του Ιωάννη και της Σόνιας  , Οικονόμου Νιόβη του Παύλου και της Αυγής  , Φουστέρης Αρτέμιος του Σπυρίδων και της Γεωργίας , Οικονόμου Ηρώ του Παύλου και της Αυγής , Καραμολέγκος Παναγιώτης του Παρασκευά και της  Νικολέττας .
Απονομή τιμητικών διακρίσεων
1)      ¨Στη μεγαλύτερη και πιο πλούσια τράπεζα σε προσφορά Ζωής και Αγάπης στον πάσχοντα συνάνθρωπο¨ στην  Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης 2) στον κο Ηλιόπουλο Μάριο για την μεγάλη εξυπηρέτηση των νησιών μας με τα πολλά , γρήγορα και σύγχρονα πλοία του 3) στον κο Λειβαδάρο Μανώλη για την πολυετή και ακούραστη εθελοντική προσφορά του στη Θηραϊκή Κοινωνία 4) στον κο Πιτσικάλη Βάλσαμο  για την προσφορά του στη διατήρηση της ¨Ντοπιολαλιάς της Θηρασιάς ¨,  της ¨Λαϊκής σοφίας της Θηρασιάς κ των ¨Όρων Ναυτοσύνης¨ 5) στον κο Καραμολέγκο  Αντώνιο για την προσφορά του στη διατήρηση του ¨Γλωσσικού  Ιδιώματος της Σαντορίνης ¨ και
6)  στον κο Καλημέρη Κώστα  για την προσφορά του στους πολύτεκνους με την δωρεά ηχογράφηση του CD <<Βιολιά της Σαντορίνης >> στο υπέροχο studio του BLACK ROCK.
·         Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες  Μελά Λυγερή του Γεωργίου σύζυγος π. Ναστόβσκι Γιορντάν  , Δαρζέντα Φλώρα του Ιωάννη σύζυγος Αλεφραγκή Γουρία , Χωριανοπούλου Άννα του Νικολάου σύζυγος Νομικού Νικολάου .
·         Ετήσια γενική συνέλευση , απολογισμός για το έτος 2019, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους ,προγραμματισμός δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά πλούσιων δώρων σε όλα τα παιδιά των             πολύτεκνων οικογενειών .
                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 
                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ


 
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Web Tv
Web Radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το ΓΝΘ καταρρέει, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους ιδιοκτήτες ιπποειδών της Σαντορίνης
Έργα- αστραπή της ΔΕΥΑΘ στην Θηρασιά
Όχι χαρταετοί στο Καμάρι, υπενθυμίζει ο αερολιμενάρχης
Ευχαριστήριο της απερχόμενης Προέδρου της "Γλυκογαλούσας".
Βασιλόπιτα και απόκριες μαζί από το Τοπικό Συμβουλιο Οίας.
Δεν κλείνει το κατάστημα ΕΛΤΑ Εμπορείου, διαβεβαιώνει ο Έπαρχος
«Έκρηξη και Ανάφλεξη» στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ.Νομικός»
Η Γλυκογαλουσα πετάει χαρταετό
Συνάντηση συνεργασίας της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. με την Global Water Partnership
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Απολογισμός εξαμήνου της διοικούσας παράταξης του Δήμου Θήρας
Aνοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα της αμπελοκαλλιέργειας στη Σαντορίνη
Προχωράει η αποκατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου της Σαντορίνης
Ενημέρωση για το ιστορικό των προσπαθειών ανέλκυσης του Sea Diamond από την "Θηραϊκή Πολιτεία"
Hondos Cender
Denaxa
Anatpixiaki etairia kikladon
Mikres Aggelies
Nova
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.