24 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
11/01/2020

Συντονισμένες προσπάθειες Δήμου και Υπουργείου Υγείας για την λειτουργία του νεφρολογικού κέντρου.

Συντονισμένες προσπάθειες Δήμου και Υπουργείου Υγείας για την λειτουργία του νεφρολογικού κέντρου.
Με αποσπάσεις γιατρών προς το παρόν και μετά από συντονισμένες προσπάθειες Δήμου και Υπουργείου Υγείας λειτουργεί το νεφρολογικό κέντρο στο γενικό Νοσοκομείο Θήρας.
Ο Δήμαρχος Θήρας και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς  πρόβλημα η μονάδα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας σύντομα θα λειτουργήσει και μια ακόμα θέση αιμοκάθαρσης προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που υπάρχουν.
Εν τω μεταξύ νέος γιατρός και συγκεκριμένα ο κ. ο νεφρολόγος Σωτήρης Μικρός, με απόσπαση από το Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά θα αντικαταστήσει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου τον απερχόμενο κ.Ζερβό.
Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Σοφία Κίτσου, η οποία παρακολουθεί από την αρχή το θέμα, ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές υγείας και με τον εντεταλμένο Σύμβουλο της ΑΕΜΥ κ. Σαλίβερο, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της νεφρολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Θήρας, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας διαβεβαιώνει τους νεφροπαθείς του νησιού ότι ο Δήμος θα φροντίσει να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στο μέλλον.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved