18 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
15/12/2019

Μπράβο στο ΔΑΠΠΟΣ

Μπράβο στο ΔΑΠΠΟΣ
Σπεύδουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο ΔΑΠΠΟΣ για την λειτουργία του πανέμορφου χωριού στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.
Πολλά από τα παιδιά της Σαντορίνης που δεν έχουν την δυνατότητα να γευθούν την μαγεία των Χριστουγέννων λόγω διαφόρων προβλημάτων, κυρίως οικονομικών , έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα αυτές τις γιορτές παρέα με τους ήρωες των παραμυθιών αλλά και με ιδιαίτερα προσεγμένες παραστάσεις.
Χρόνια φωνάζαμε πως τα παιδιά της Σαντορίνης δικαιούνται ίσης μεταχείρισης με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων, ή με αυτά που έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν διακοπές παντού.
Ήρθε η παράταξη του Μ.Ορφανού και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ με τους συνεργάτες του να δώσουν χρώμα στα Χριστούγεννα της Σαντορίνης.
Και επειδή κάποιοι ίσως σπεύσουν να μιλήσουν για τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να στηθεί αυτό το χωριό, τους λέμε πως καλά θα κάνουν να καταλάβουν πως όταν μιλάμε για παιδιά και για ηλικιωμένους, πρέπει να ανοίγουμε τα σεντούκια και να πληρώνουμε όσα χρειαστεί.
Αυτά που πληρώσαμε κι ακόμα περισσότερα.
Γιατί τόσα χρόνια η μιζέρια , η ανικανότητα και η έλλειψη φαντασίας έκλεινε τα παιδιά μας σπίτια τους, μπροστά στο χαζοκούτι, να  ονειρεύονται πως θα δουν κάποτε ένα αληθινό παγοδρόμιο, πως θα δουν κάποια παραμύθια να ζωντανεύουν μπροστά τους, πως θα περάσουν όμορφα στις γιορτές.
Κι αν δεν μας πιστεύετε για όσα γράφουμε παραπάνω, κάντε μια βόλτα στο χωριό και δείτε τα παιδικά μάτια τους να λάμπουν.
Μπράβο Μανόλη Ορφανέ  , μπράβο ΔΑΠΠΟΣ, καλή συνέχεια και χρόνια πολλά.
16/01/2020
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved