20 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
10/12/2019

Ολική αποκατάσταση της πλατείας Αγίου Ελευθερίου από τις τεχνικές υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.»

Ολική αποκατάσταση της πλατείας Αγίου Ελευθερίου από τις τεχνικές υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.»
Στην πλήρη αποκατάσταση της σοβαρής εκτεταμένης ζημιάς που είχε προκληθεί στην Πλατεία Αγίου Ελευθερίου προχώρησαν οι τεχνικές υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
Η ζημιά είχε προκληθεί εξαιτίας του σαθρού υπεδάφους της περιοχής και είχε καταστρέψει το δίκτυο ύδρευσης και  αποχέτευσης.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ανέλαβε με δικά της κόστη να προχωρήσει στην  ολική αποκατάσταση της Πλατείας , φροντίζοντας να γίνουν ταυτόχρονα  και τα παράλληλα έργα από το δίκτυο του ΟΤΕ και το νέο δίκτυο ηλεκτροδότησης του Δημοτικού φωτισμού, ώστε να μην χρειαστεί να ξανασκαφτεί η Πλατεία και οι κάτοικοι να υποβληθούν σε νέα ταλαιπωρία.
Έτσι οι τεχνικές υπηρεσίες της επιχείρησης προχώρησαν -σε σύντομο χρονικό διάστημα- στην αντικατάσταση με νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης αλλά και στην αποκατάσταση του πλακόστρωτου της πλατείας, χωρίς να είναι στη δική της ευθύνη.
Στόχος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. (και το έχει επιτύχει μέχρι σήμερα)είναι να προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται, ώστε να ελαχιστοποιεί την αναστάτωση και ταλαιπωρία των κατοίκων, ανεξαρτήτως κόστους και της επιβάρυνσης του προσωπικού της.
 
 
Με εκτίμηση
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ
 
ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
 
16/01/2020
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved