24 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
09/12/2019

Ο Έπαρχος Θήρας για την συνάντηση των εθελοντικών ομάδων

Ο Έπαρχος Θήρας για την συνάντηση των εθελοντικών ομάδων
Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η μέρα του εθελοντισμού στην Σαντορίνη. Στο κάλεσμα μου προσήλθαν 22 εθελοντικές ομάδες που παρουσίασαν τους στόχους τους,την δράση τους και τον προγραμματισμό τους για το μέλλον. Κύριος στόχος όλων η ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον συνάνθρωπο, στον πάσχοντα και στον τόπο. 
Συμμετείχαν:Τράπεζα αίματος Σαντορίνης, Ελληνικός Ερυθρός σταυρός, Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης, Σύλλογος στήριξης Γ.Ν.Θ, Διασωστικό σώμα Θήρας, κάνε πράξη την αγάπη, κοινωνικό φροντιστήριο, Σύλλογος εθελοντών δοτών μυελού των οστών, εθελοντική ομάδα Σαντορίνης,Θηραικη εταιρεία γραμμάτων και Τεχνών, Σαντορίνη archive project, Εστία Πύργου, Σύλλογος Φλόγα, εθελοντές πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ΕΠΤΑ,Σύλλογος αγάπη φροντίδα ζωής, πολιτιστικός
 Σύλλογος Παναγία η Γλυκογαλούσα, συντονιστή επιτροπή για την ανέλκυση του sea diamond, Σύλλογος δράση για την Σαντορίνη, Σύλλογος νεφροπαθών Θήρας ο Άγιος Παντελεήμων, Σύλλογος Προστασίας υποθαλάσσιων σχηματισμών ηφαιστείου Θήρας, Θηραική θάλασσα, ΕΛΛΕΤ τοπική επιτροπή Θήρας .
Με όλες αυτές τις εθελοντικές ομάδες στην Σαντορίνη υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ. Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας για τον αγώνα τους και την προσφορά αγάπης. Στα μελλοντικά μας σχέδια ο συντονισμός όλων των ομάδων με την συμπαράσταση Δήμου και Επαρχείου.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς 
Ο Έπαρχος Θήρας 
Χαράλαμπος Δαρζέντας.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved