20 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
06/12/2019

Τη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο προορισμών της για το καλοκαίρι του 2020 η αεροπορική εταιρεία Jet 2.

Τη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο προορισμών της για το καλοκαίρι του 2020 η αεροπορική εταιρεία Jet 2.

Τη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο προορισμών της για το καλοκαίρι του 2020 η αεροπορική εταιρεία Jet 2. Οι πτήσεις προς Σαντορίνη θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου από τα αεροδρόμια Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ και Στάνστεντ. .Συνολικά, οι Jet2.com και Jet2holidays προσφέρουν 14 ελληνικούς προορισμούς (οι έξι για το 2020) και εντοπίζουμε ανάμεσά τους την Μύκονο, τη Ζάκυνθο, την Λέσβο και την Καλαμάτα 

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Σάββατο από το Μάντσεστερ και σε εβδομαδιαία βάση τις Τρίτες από το Μπέρμιγχαμ και το Στάνστεντ. Σχεδόν 40.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για τη Σαντορίνη, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, όπου τα τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την Οία, μια διάσημη τοποθεσία για να παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα, και το Ακρωτήρι, ένα μινωικό οικισμό που σώζεται κάτω από την ηφαιστειακή τέφρα.

Τα καταλύματα κυμαίνονται από παραδοσιακά οικογενειακά ξενοδοχεία έως θέρετρα πέντε αστέρων σε οικισμούς, όπως το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, το Μεγαλαχώρι, η Περίσσα, ο Περίβολος και η Θήρα.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, δήλωσε: «Οι παραθεριστές μας ζήτησαν να πραγματοποιήσουμε πτήσεις και διακοπές στη Σαντορίνη και έχουμε ανταποκριθεί με αυτό το αίτημα. Η Σαντορίνη είναι διάσημη για την ομορφιά και το τοπίο της, και είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε πτήσεις και διακοπές σε έναν τόσο δημοφιλή και εκπληκτικό προορισμό»

Η διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στο Ην. Βασίλειο, κ. Έμι Αναγνωστοπούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Jet2.com για την εμπιστοσύνη της εταιρίας στην Ελλάδα ως μοναδικού και αυθεντικού προορισμού καθώς και για τη συνεχιζόμενη στήριξή της. Κι όπως ανέφερε " Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πελάτες τους δεν θα απολαύσουν απλώς τη Σαντορίνη για το φυσικό και αρχιτεκτονικό της κάλλος, αλλά θα ανακαλύψουν και μοναδικούς πολιτιστικούς θησαυρούς όπως τον οικισμό του Ακρωτηρίου".

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα tornosnews.gr 

16/01/2020
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved