20 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
05/12/2019

Παλεύουν οι νεφροπαθείς του νησιού για να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους

Παλεύουν οι νεφροπαθείς του νησιού για να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους
Ακόμη συγκεκριμένη λύση στο κενό του ιατρού νεφρολόγου που απαιτείται για την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου μας.
Δεν έχει οριστεί ακόμη ποιος ιατρός θα καλύψει το κενό για την έναρξη της μονάδας αιμοκάθαρσης που παραμένει κλειστή στο νοσοκομείο μας εδώ και 3 χρόνια. Φαίνεται πως η Διοίκηση της ΑΕΜΥ και το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται ακόμη στην διαδικασία της αναζήτησης. Έτσι ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με το Διοικητή της ΑΕΜΥ, μέσω του νοσοκομείου μας με τους 18 νεφροπαθεις του νησιού μας και με την παρουσία βέβαια της Διοίκησης του νοσοκομείου μας και εκπροσώπου του Δήμου κ Μαντούση.
Η τηλεδιάσκεψη ορίστηκε για αύριο Πέμπτη στις 10::00.
Σε περίπτωση που δεν λάβουμε συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις για το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης ιατρού νεφρολόγου στο νοσοκομείο μας, προσανατολιζόμαστε σε ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΘΗΡΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 6/12 στις 2:00 το μεσημέρι. Αναμένουμε τις οριστικές και ξεκάθαρες απαντήσεις του Υπουργείου Υγείας και του Διοικητή της ΑΕΜΥ.
ΟΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΊΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!
 
 
 

16/01/2020
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved