6 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
02/12/2019

Η δικιά μας Άννα τιμήθηκε από την Μπιενάλε ζωγραφικής της Ιαπωνίας

Η δικιά μας Άννα τιμήθηκε από την Μπιενάλε ζωγραφικής της Ιαπωνίας
Επίσκεψη της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Θήρας  Σοφίας Κίτσου στα εργαστήρια της ART.T.O.S. (Art Team Of Santorini) ,για να επιβραβεύσει τη δουλειά που γίνεται στα καλλιτεχνικά εργαστήρια, με την στήριξη του Δήμου και να συγχαρεί τη μικρή Αννούλα για τη διάκριση ,στον παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής  Kanagawa Biennial World Children Art Exhibition στην οποία είχε λάβει μέρος η art.t.o.s  με αρωγό το Δήμο Θήρας, με μια ομάδα μαθητών υπό την επίβλεψη των Εικαστικών: Γεωργίας Τρυψιάνη και Χρήστου Cesario Αντωνιάδη το 2019  
Η μικρή μαθήτρια εδώ και κάποιες μέρες έχει το βραβείο από την Ιαπωνία στα χεριά της .
 

 
Η ανάρτηση με την περιγραφή στην επίσημη σελίδα της Kanagawa Biennial World Children Art Exhibition

Η Άννα Αντωνιάδη με το έργο της με τίτλο  “Traditional festival of Santorini” (“Παραδοσιακό Πανηγύρι στη Σαντορίνη”) κέρδισε το βραβείο Kanagawa παρουσιάζοντας τη Σαντορίνη σε όλο τον κόσμο με τη δική της παιδική ματιά και ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 27.599 παιδιά.
Στην περιγραφή που συνόδεψε τη ζωγραφιά της στην Kanagawa, η Άννα έγραφε «Κάθε χρόνο στις 23 Ιουνίου  γίνεται εδώ στη Σαντορίνη το πανηγύρι του Κλήδονα.  Οι άνθρωποι του νησιού ανάβουνε φωτιές και πηδούν από επάνω για να διώξουν το κακό. Μετά ο κόσμος χορεύει. Υπάρχει πολλή χαρά, φαγητό και βαρέλια με κρασί από τον τόπο μας. Είναι ένα πολύ όμορφο πανηγύρι και γίνεται από τα πολύ παλιά χρόνια».
Τα έργα των παιδιών που βραβεύτηκαν θα κάνουν το γύρο του κόσμου σε διάφορες γνωστές γκαλερί και πολιτιστικούς χώρους όλη τη διάρκεια 2019 -20. Τελικός τους προορισμός θα είναι το Children’s Museum of Art στην Kanagawa  όπου και θα δημιουργηθούν κατάλογοι, ημερολόγια και άλλα αναμνηστικά  με τα έργα των παιδιών.
Στα σαράντα χρόνια θεσμού του παγκόσμιου διαγωνισμού της παιδικής Μπιενάλε ‘’Kanagawa’’Biennial World Children ArtExhibition, μόνο δώδεκα παιδιά από την Ελλάδα έχουν διακριθεί.
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved