Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Στα Σαντορίνη, Πάρο και Αντίπαρο βρέθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος το τριήμερο από Παρασκευή 22/11 έως Κυριακή 24/11.

Στη Σαντορίνη την Παρασκευή 22/11, συμμετείχε στην εκδήλωση που οργάνωσε το Volcano tv και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πράσσος  στην παρουσίαση της ιστορικής έρευνας για τις Κυκλάδες από τον πρώην βουλευτή, φιλόλογο και συγγραφέα Νίκο Λεβογιάννη. Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρακείμενη στον εκκλησάκι του Αγίου Παίσιου στη Μεσσαριά, στο σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το ιστορικό έργο του συγγραφέα και τη σημαντική συμβολή του στην ανάδειξη των πτυχών της ιστορικής διαδρομής των Κυκλάδων, ιδιαίτερα τα τελευταία 200 χρόνια.

 

Το Σάββατο 23/11 συνοδευόμενος από μέλη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας και τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Μπάμπη Πανοτόπουλο, επισκέφθηκε καταρχήν το νοσοκομείο, όπου είχε εκτεταμένη συζήτηση τόσο με το νέο διοικητή κ. Σαλίβερο όσο και με το σωματείο των εργαζομένων, με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό. Ενημερώθηκε ότι η διαδικασία των προσλήψεων του προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου με την προκήρυξη του Οκτωβρίου του 2018, βρίσκεται στην ολοκλήρωση της. Βεβαίως το βασικό θέμα συνολικά για τους εργαζόμενους αφενός μεν παραμένει η εύρεση κατοικίας και αφετέρου οι αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις και οι αμοιβές, που διεκδικούνται τόσο από τους γιατρούς όσο και από το λοιπό προσωπικό. Από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε ότι όπως κάναμε από τη στιγμή της ίδρυσης του τον Ιούλιο του 2016, έτσι και τώρα θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στη στήριξη και την ενδυνάμωση του νοσοκομείου με δημόσιο χαρακτήρα.

Τέλος ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με την αντιπροσωπεία της οργάνωσης και το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ανθή Πατραμάνη, επισκέφθηκαν το δημαρχείο, όπου στη συζήτηση με το δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα συζήτησαν όλα τα βασικά ζητήματα του νησιού. Ειδικότερα αναφέρθηκαν στην άμεση ανάγκη προώθησης του νέου λιμένα, στην προώθηση μέτρων εξυπηρέτησης του τουρισμού με αιχμή την κρουαζιέρα, στην  επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων, σε αναγκαίες τροποποιήσεις στο τοπικό χωροταξικό, στην επιτακτική ανάγκη στήριξης των δημοσίων υπαλλήλων και πρωταρχικά της στέγασης.

Το Σάββατο το απόγευμα 23/11 ο Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε την Πάρο, όπου συμμετείχε σε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα της υποδοχής των νέων μελών, η ανασυγκρότηση της οργάνωσης με συγκρότηση επιτροπών θεματικού χαρακτήρα, καθώς επίσης και η ανάδειξη τόσο στο κοινοβούλιο, όσο και σε τοπικό επίπεδο κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν το νησί.

Τέλος την Κυριακή 24/11, ο βουλευτής Κυκλάδων επισκέφθηκε την Αντίπαρο και συμμετείχε στην εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, όπου κατά τη διάρκεια της κατοχής διαδραματίστηκαν σημαντικά γεγονότα, που οδήγησαν στη φυλάκιση και εκτέλεση Ελλήνων πατριωτών και Αντιπαριωτών από τους γερμανούς και ιταλούς κατακτητές. Το ιστορικό των γεγονότων παρουσίασε ο δήμαρχος Τάσσος Φαρούπος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Web Tv
Web Radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ενημέρωση για το ιστορικό των προσπαθειών ανέλκυσης του Sea Diamond από την "Θηραϊκή Πολιτεία"
Η Σελήνη θα ανατέλλει στα Φηρά
Συρμαλένιος: Εκθέτει την χώρα το ΥΠΕΝΠ με τους χειρισμούς του για το Sea Diamond
Μασκαράδα 2020 στο Καμάρι
Τηλεματικό σύστημα "ΕΥ-ΚΙΝΗΣΗ" στο ΚΤΕΛ της Σαντορίνης
Διακοπές ηλεκτροδότησης από την ΔΕΔΔΗΕ το Σαββατοκύριακο
Sea Diamond: Το πλήρες κείμενο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, 17/2
Πανηγύρι του Αγίου Πολυκάρπου
Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα προβλήματα του γενικού Νοσοκομείου Θήρας
Στενή συνεργασία Δήμου και Επαρχείου
Κοινοτικό συμβούλιο αύριο στην Θηρασιά
Ο Υπουργός Τουρισμού στην Σαντορίνη
Διακοπές ηλεκτροδότησης για την Παρασκευή
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ της Ε.Μ.Ε. 2019-20 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Νέες διακοπές ηλεκτροδότησης
Hondos Cender
Denaxa
Anatpixiaki etairia kikladon
Mikres Aggelies
Nova
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.