5 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
18/11/2019

Ζημιές από την νεροποντή . Φτάνουν λίγα λεπτά δυνατής βροχής για να φανεί πόσο απροστάτευτο είναι το οδικό δίκτυο του νησιού.

Ζημιές από την νεροποντή . Φτάνουν λίγα λεπτά δυνατής βροχής για να φανεί πόσο απροστάτευτο είναι το οδικό δίκτυο του νησιού.
Ανοχύρωτη περιοχή θυμίζει η Σαντορίνη κάθε φορά που ανοίγουν οι ουρανοί και πέσει δυνατή βροχή.
Δρόμοι χωρίς αντιπλημμυρικά έργα, πρόχειρες κατασκευές που μπαζώνουν με το παραμικρό μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων που βλέπουν να παρασύρονται αυτοκίνητα και να εξαφανίζονται ολόκληρα τμήματα του οδικού δικτύου.
Ο νέος δρόμος αεροδρομίου – Οίας μια απίστευτη κακοκατασκευή που παραμένει ημιτελής ακόμα μετά από τόσα χρόνια και πάλι ταλαιπώρησε τους οδηγούς αφού σε πολλά σημεία του έγινε κυριολεκτικά λίμνη ενώ σε άλλα γέμισε πέτρες και μπάζα.
Στον έξω Γιαλό αυτοκίνητο παρασύρθηκε για πάνω από 500 μέτρα μπροστά στα μάτια του ανήμπορου να αντιδράσει ιδιοκτήτη ου ενώ όπως κάθε φορά το νερό μετέφερε τόνους λάσπης μέχρι και το καταφύγιο.
Ο Μονόλιθος απρόσιτος για φυσιολογικά αυτοκίνητα και μπορούσες να φτάσεις εκεί κατά τη διάρκεια της βροχής μόνο με ειδικό όχημα.
Οδικό δίκτυο απροστάτευτο και έρμαιο στην δυνατή βροχή διαγραμμισμένο μεν αλλά σε απελπιστική κατάσταση.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα για πλημμυρισμένα υπόγεια ενώ στο Βόθωνα όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του χωριού έγιναν ζημιές στο νεκροταφείο.
Τη γλύτωσαν οι Νότιοι κάτοικοι του νησιού αυτή τη φορά και ο Αθηνιός, καθώς η μπόρα επέλεξε να χτυπήσει τη κεντρική Σαντορίνη (ευτυχώς) και έτσι περιορίστηκαν οι ζημιές.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved