5 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
11/11/2019

«Συνεχόμενες ώρες δούλευαν τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. για την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης Βόθωνα – Μεσσαρίας».

«Συνεχόμενες ώρες δούλευαν τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. για την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης Βόθωνα – Μεσσαρίας».
Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. θέλει  να ζητήσει συγνώμη από τους  καταναλωτές της για την αναστάτωση που προκάλεσε εξαιτίας σοβαρής βλάβης που προέκυψε στο δίκτυο ύδρευσης Βόθωνα -Μεσσαριάς το Σάββατο 09/11.
Παράλληλα θέλει να συγχαρεί τα μέλη των συνεργείων της, τους τεχνικούς της, που με ζήλο και αδιάκοπη εργασία 14 ωρών κατάφεραν να αποκαταστήσουν την διπλή βλάβη, που προκλήθηκε σε δυο αγωγούς ύδρευσης.
Η διαρροή διαπιστώθηκε τις πρωινές ώρες του Σάββατου 09/11 και μέχρι τις 23:00 το βράδυ τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν την βλάβη κυριολεκτικά μέσα στο έδαφος και σε στοές.
Είμαστε περήφανοι για την αποτελεσματικότητα των συνεργατών μας και το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε ως Διοίκηση είναι να τους ευχαριστήσουμε για την αυταπάρνηση και τα αποτελέσματα τους.
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ
 
ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved