28 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
08/10/2019

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
Για πρώτη φορά ο Δήμος Θήρας, που θα εκπροσωπηθεί από τον Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ και επικεφαλή της παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» Μανόλη Ορφανό, θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εκδήλωση που πραγματοποιείται, στην καρδιά των γεγονότων, στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία οι εκπρόσωποι των περιφερειακών και τοπικών αρχών  ενημερώνονται από τα στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους τομείς της Ανάπτυξης και της τεχνογνωσίας.

Οι εκπρόσωποι των περιφερειών θα συναντηθούν και θα συζητήσουν με τους αρμόδιους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και με τεχνοκράτες για τα προγράμματα που μπορούν να συμμετάσχουν για την ανάπτυξη των περιοχών τους.
Ο Δήμος Θήρας, δια του Μανόλη Ορφανού, για πρώτη φορά θα έχει συμμετοχή για να ενημερωθεί και να μπορέσει να διεκδικήσει προγράμματα για τον εκσυγχρονισμό των νησιών.
Ο Μανόλης Ορφανός έχει ήδη έρθει σε επαφή και για κατ ιδίαν συναντήσεις με Ευρωβουλευτές που θα μπορέσουν να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Στις Βρυξέλλες μαζί με τον Μανόλη Ορφανό θα βρίσκονται και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το μέλος του ΔΣ του ΔΑΠΠΟΣ Ιάκωβος Δακουτρός.


 
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου
 
27/01/2020
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved