28 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
07/10/2019

«Γρήγορη και άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης Κοντοχωρίου - Έργα πλήρους αποκατάστασης της πλατείας Αγίου Ελευθερίου».

«Γρήγορη και άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης Κοντοχωρίου -  Έργα πλήρους αποκατάστασης της πλατείας Αγίου Ελευθερίου».
Σε γρήγορη και αποτελεσματική  αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής Κοντοχωρίου Φηρών προχώρησαν οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕ.Υ.Α.Θ., μετά την σοβαρή βλάβη που υπέστη το Δίκτυο στην Πλατεία Αγίου Ελευθερίου, από κατάπτωση των υπόγειων δικτύων την Κυριακή 6/10/2019.
Μάλιστα η ζημιά αποκαταστάθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας χάρη στην άμεση αντίδραση των υπηρεσιών. Ήδη από το πρωί της Δευτέρας 7/10, συνεργεία της ΔΕ.Υ.Α.Θ. εργάζονται εντατικά, ώστε να αποκαταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και την ζημιά που υπέστη η λιθόστρωτη οδός.
Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση, το σημείο της Πλατείας θα παραμείνει κλειστό και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε οχήματα στον αδιέξοδο δρόμο του Αγίου Ευστάθιου. Οι κάτοικοι έχουν ήδη ενημερωθεί, ενώ έχει τοποθετηθεί και η προειδοποιητική σήμανση. Στόχος μας είναι να έχουμε ολοκληρώσει τα έργα στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα για να ελαχιστοποιήσουμε την όποια ταλαιπωρία των κατοίκων.
 
Μετά τιμής,    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ
 
ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
27/01/2020
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved