22 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
02/10/2019

Ευχαριστήριο της Τράπεζας αίματος απο αιμοδότη

Ευχαριστήριο της Τράπεζας αίματος απο αιμοδότη

Πλησιάζοντας ο μήνας  της δεύτερης  εθελοντικής αιμοδοσίας ,που γίνεται στο νησί μας, θέλω να εκφράσω σαν Σαντορινιός τα αμέτρητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους αυτή στους έχοντες ανάγκη το ΑΙΜΑ τους και να προσκαλέσω παλιούς και νέους να είναι παρόντες και στην αιμοδοσία του Οκτωβρίου.

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί την εξυπηρέτηση, που έχει δεχτεί η οικογένειά μου από την προσφορά αυτή , της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

Η  υπερήλικη μητέρα μου ανεβοκατέβαινε στην Αθήνα  για μετάγγιση αίματος , λόγω προβλήματος υγείας που εξ αιτίας της ηλικίας της δεν συνιστούσαν οι γιατροί , χειρουργική επέμβαση.

Αντιλαμβάνεται κανείς την ταλαιπωρία της ίδιας αλλά και της οικογένειας  κάθε που έπρεπε να μετακινηθεί , πέραν των οικονομικών εξόδων.

Επιπλέον και εγώ ο γράφων αλλά και ο αδελφός μου έχουμε εξυπηρετηθεί παράλληλα  από την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης.

Όταν πληροφορηθήκαμε ότι αυτή η διαδικασία  της μετάγγισης για τη μητέρα μου , μπορεί να γίνει στο Νοσοκομείο μας , δεν φαντάζεστε την χαρά μας και την ικανοποίηση της ίδιας.

Ας είναι καλά όλοι αυτοί  που δημιούργησαν αυτό τον φορέα στη Σαντορίνη κυρίως αυτοί που τον μεγαλούργησαν με την εθελοντική τους προσφορά , οι εθελοντές ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου για την προσφορά του.

Επιβεβαιώνω και γώ το νόημα  της φράσης « ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ»

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

 Ένας   Σαντορινιός  μόνιμος κάτοικος

 Α. Α

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved