15 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
30/09/2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ RESTART mAi CITY ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ RESTART mAi CITY ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Ένα εξαιρετικά εποικοδομητικό τριήμερο τεχνογνωσίας γνώσης και επαφών είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Μανόλης Ορφανός ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο Συνέδριο για τις τεχνολογικές λύσεις που καθιστούν τις  πόλεις φιλικές σύγχρονες και λειτουργικές.
Το Συνέδριο RESTART MAI CITY πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από τον Δήμο Τρικκαίων όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 400 σύνεδροι και πλήθος Δημάρχων από όλη την Ελλάδα.
Ο Μανόλης Ορφανός είχε σημαντικές επαφές και συζητήσεις τόσο με Δημάρχους όσο και με υπηρεσιακούς και επιστημονικούς παράγοντες για τεχνολογικές λύσεις που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στα νησιά μας.
«Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε είναι ότι μπορούμε απλά χωρίς κόπο αλλά με τον σωστό τρόπο να εφαρμόσουμε για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά έξυπνες τεχνολογικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας», σχολίασε ο κ. Ορφανός κάνοντας ταυτόχρονα την πικρή διαπίστωση «πόσο πίσω είμαστε σαν Δήμος σε θέματα οργάνωσης και τεχνολογίας.»
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ έθεσε και το ερώτημα προς την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου για το εάν είναι έτοιμη η χώρα μας να επαναπροσδιορίσει το brand name της για την προσέλκυση του ποιοτικού τουρισμού.
Μάλιστα απηύθυνε πρόσκληση-πρόταση  να διοργανώσει η Σαντορίνη ( με αφορμή τα 70 χρόνια ΕΟΤ) το σχετικό Συνέδριο για τον Τουρισμό.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» και Δημοτικός Σύμβουλος είχε και κατ’ ίδιαν επαφές με τον Δήμαρχο Τρικκαιων Δημ. Παπαστεργίου , την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και πολλούς ακόμη Δημάρχους.
Τον Μανόλη Ορφανό συνόδευε το στέλεχος της παράταξης και μέλος του ΔΣ του ΔΑΠΠΟΣ  Ιάκωβος Δακουτρός.
 
Με εκτίμηση
Μανόλης Ορφανός
Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ» για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά
Δημοτικός Σύμβουλος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

 
13/11/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved