19 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
26/09/2019

ΜΙΑ NEA ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΔΑ

ΜΙΑ NEA ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΔΑ
 

 

  Ως μία από τις περισσότερο υποσχόμενες σχεδιάστρια μόδας στο Διεθνές στερέωμα υποδεικνύει η εφημερίδα New York Times την σαντορινιά Ευτυχία Καραμολέγκου,  κόρη του ζωγράφου Μιχάλη Καραμολέγκου. “Είχε πάντα τη ματιά της στραμμένη στο σχεδιασμό” γράφει χαρακτηριστικά η μεγάλη εφημερίδα σε ειδικό αφιέρωμα για τους έξι πιο ελπιδοφόρους καλλιτέχνες του κόσμου στο χώρο της μόδας “  Μεγάλωσε στην Ελλάδα, περιτριγυρισμένη από έργα ζωγραφικής και χειροποίητα έπιπλα από τον παππού της, έναν εκπαιδευμένο αρχιτέκτονα και αυτοδίδακτο καλλιτέχνη και αυτά συνεχίζουν να ορίζουν την μινιμαλιστική αισθητική της” σημειώνει χαρακτηριστικά.

    Η  Ευτυχία γιατί έτσι είναι γνωστή πλέον στο Διεθνές στερέωμα σπούδασε στο Λονδίνο κι αμέσως τράβηξε την προσοχή με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της και την μινιμαλιστική αισθητική της .

  Το 2017 όταν αποφοίτησε από το Central Saint Martins, έγινε αντικείμενο του ενδιαφέροντος από πολλούς ειδικούς και μάλιστα απευθείας από την εργασία της αποφοίτησης της.  Προξένησε το ενδιαφέρον καταστημάτων και στη συνέχεια δημιούργησε τη δική της διακριτή φίρμα και βρίσκεται στο δυναμικό της μεγάλης φίρμας machine A. “ Η Καραμολέγκου εμπνέεται από τα ρούχα γραφείου . Τα Μεταμορφώνει σε Απλά ενδύματα με ουδέτερα χρώματα” αναφέρουν οι New York Times. 

 Όσο για την ίδια, δηλώνει στην εφημερίδα: “Νομίζω ότι δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσαρμογή επειδή είναι ένα είδος μυστικής γλώσσας”.

 Οι   New York Times,  αλλά και άλλες εφημερίδες, Αναφέρουν επαινετικά σχόλια για τη νεαρή Θηραία σχεδιάστρια η οποία διαγράφει ήδη μία σπουδαία πορεία στο χώρο της σύγχρονης μόδας.


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved